Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako nešto može samo diktator izjaviti
Koje vrijednosti. Što bi rekla ona lepa Turskinja, kad vol uđe u palaču ne znači da je onda on kralj, nego je palača štala.
To su placenici StraniDali bi guzicu za pare nedaj im ponizavati Tursku
Nabijem te ja brko
Nabi ko ti je Blizi u kuci
Udri pedere.
Najglasnije pricaju oni sto nemaju sta reci. O slobodi govora najvise pricaju oni koji pricaju gluposti. Pametan covjek je u startu neslobodan da prica sta mu padne na pamet, ne treba tu Erdogan.
Lako je na slabijima...
Mora se sastaviti lista zaštićenih vrijednosti i to objaviti kao zakon. Ljudi moraju unaprijed znati šta ne smiju.
Kod nas skoro svi mediji šire sto im se naloži iz Hrvatske i Srbije…
sasvim je u pravu, toliko se smeca pise i manipulise narodom da sve to treba dobro prekontrolisat i barem polovinu ukinuti tj zabraniti..isto i kod nas kao i u okruzenju
Erdogan, Trump, Orban, Putin, Bolsonaro, Grbo - samo oni naravno pričaju istinu.
Kako mediji mogu objaviti u javnost da Turska Lira je drsticno opala u vrjednosti i da ekonomija dise na skrge.A da ne govorimo o zabrani iznosenja licnog misljenja .
I ovaj Sandokan da udje u pregovore. Nikad
Tako i treba. I Tito je rekao kakva sloboda medija, ne možete svakom dozvoliti da iznosi klevete i laži.
Sloboda medija je tekovina demokratije