Obišao Mogadiš pogođen glađu
0
Erdogan: Suša u Somaliji problem cijelog svijeta
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se zove Čovjek i Premijer, svaka čast!
Pametni i humani ce pomoci !
bravo erdogan,da koga treba zbombati zapad bi davno bio tu,ali pomoci malo teze
uz hranu trebala bi im i pomoc u kondomima. Samo neodgovorni ljudi na svijet donose djecu koju nisu u stanju sami da izdrzavaju. Bog im sigurno nece hraniti djecu.
AFERIM ! Turskom premijeru ef Redžep Tajip Erdoganu, kao i Turskom narodu.
zašta vam služi rijeka drina,bosna una, a rijeka sana zašto vam je neophodna.narušavate intimnost.šta je demokratija.uži pojam ,samo za balkan ili evropu.iml smisla da puca zemljina kora ,bilo gdje bilo kad pored tolikih vodeni resursa.čije je to interes.treba vam sruja.što neproizvodiš i ne dozvoliš iscrpljivanje.kome je ono potrebno i zašto.zaljevate duvan.a sarajevske parkove i zelene površine obradžujete mašinama na gorivo.zašto.što če vam kosači, nema seljaka,sidže seljak ugrad umire selo umire grad.puca zemljina kora a vi ništa.kose travu i prosipaju nafne derivate po zelenoj površini a roditelji ništa.štli bože.
@da \"Meanwhile, Somalia\'s Ambassador to Italy Nur Hassan Hussein hailed Iran\'s aid deliveries to help with the relief of famine-hit Somalia. He said the Islamic Republic of Iran pioneers in the shipment of humanitarian aid cargos to the African country\" znači \"pioneers\" isto kad su nama slali oružje da se branimo od vas ;)
Kacili se, prijetili zapadu i financirali neke t,er,or grupe koje su podmetali bombe i ub,ij,ali uglavnom civile sa ponekim rijetkim vojnim ili policijskim licem. Jel tu sad nesta cudno sto mu je to Evropa zamjerila i prvom prilikom pomogla pobunjenicima da smaknu sa vlasti vise puta dokazanog protivnika. Sadam je koristio nervni plin nad Iranom a Gadafi je i kao Sadam ub,io hiljade intelektualaca i protivnika njihovog rezima. Ne da ih imam sta posebno mrzjeti, ali sto bi iko bio bu,da,la kao ti da gotivim lika koji sopstveni narod b,ombarduje avionima. Da nisi sinko jucer proslavio svoj 13 rodjendan.
Pogledajte potresan video koji izvlaci suze iz ociju...
Ko zeli da se okoristi u ovom svetom mjesecu Ramazanu ili da ucini humano djelo, moze donirati svoj novac preko jedne od potpuno validnih humanitarnih organizacija. U ispravnost ove humanitarne organizacije nema sumnje, sto se naravno moze i provjeriti. Na njihovoj stranici imate sve detalje kao i opis njihovog djelovanja. Da Uzviseni nagradi svakoga onoga ko se suosjeca sa narodom u kojem je u posljednja tri mjeseca umrlo skoro 30000 djece. http://www.uwt.org/site/default.asp Dova Uzvisenom da olaksa narodu Somalije, da im nadoknadi gubitak i nagradi ih najboljom nagradom za iskusenja kroz koja prolaze. Amin!
Da si Erdogane podrzao Sadama, sada Gadafija, oni bi sami dali tri puta vise od 350 miliona dolara. Nisi, nego si stao na stanu NATO fašista i sad nam prodajes maglu. A sta su pogresno uradili I Sadam i Gadafi?
pa samo im i zapada pomaze .. ovi mus.lil.manski politicari znaju samo da mole za lovu a ne javlajuju se kada ovi te isti podmecu bombe po zapadu