Oko 100 zemalja priznalo opoziciju
4
Erdogan: Neminovna promjena vlasti u Siriji
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seronje jedne, ako vec kopirate clanke barem ih editujte. Srebrenica se desila zbog potrebe za indentifikacijom jezika, kulture, naroda, i vi meni pisete Jedan hleb za Siriju. Bagro neobrazovana
erdogan je supcina turski. mrs zivotinjo izdajnicka, do juce si s njim baklave jeo a danas...drugo trubis...
Erdogan jedini vladaar koji razmišlja....a ovi primitivci što daju nebulozne komentare da je on neki cionist....malo ste se zahebali...
http://www.globalresearch.ca/articlePictures/The%20Project%20for%20the%20New%20Middle%20East.jpg isusa ti, ovo će još ispasti realnost.
J.e.b.o te obama i natanjahu k.r.e.t.e.n.u jedan i.z.d.a.j.n.i.c.k.i....
Erdogan - novi sultan! cuj cionista ahahhaha smijesno
q
Neminovno je oslobodjenje Turske od diktatora i ratnog zlocinca Erdogana i njegovog marionetskog rezima koji vjerno sluzi interesima Tel Aviva, Washingtona i Londona. Srecom, to uvidja sve vise i vise Turaka i kraj ovog ratnog zlocinca i americko-cionisticke sluge bit ce gori od kraja njegovog brata, ratnog zlocinca Slobodana Milosevica, a ako bude pravde, zlikovac ce odgovarati za sve zlocine pocinjene kako nad turskim narodom, tako i nad narodom Sirije i Iraka.
To bi trebala biti stvar sirijaca,a ne tvoja!