Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovaj čovjek ikada uputio kritiku Saudijskoj Arabiji, Kataru, Kuvajtu kako su "muslimanska braća s istoka bogata naftom tako bešćutna i sebična" prema izbjeglicama? NIJE. Samo sere po Zapadu. Nije Zapad sjajan, daleko od toga, ali mi se kenja od ove priče. Još malo pa će početi pričati kako se spremaju novi Križarski ratovi na jadne muslimane. Ako si mudonja i ako mrziš toliko Zapad bujrum istupi iz NATO-a. Hinjo jedan.
iznenadio si me,mislio sam da ces branit erdogana
Paaaa da. Ja koliko znam Siriji i Iraku je fizički bliža Saudijska Arabija i zemlje zaljeva koje žive u miru i naftaškom blagostanju i koje imaju finansijske resurse među najvećim u svijetu, nego što im je daleka i hladna Švedska. Pa opet ta Švedska primi više izbjeglica nego sve muslimanske zemlje izuzev Turske. A Erdogan navro na Zapad.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Imaš li imalo kritika za braću po vjeri? Što te tvoje izbjeglice nije primila Saudijska Arabija, Kuvajt, UAE ili Iran. Uostalom Europa je kršćanska a izbjeglice niko ovamo nije zvao, same su došle i dolaze a bježe od jada i bijede koji vladaju u većini islamskih zemalja.
Turska nema naftu, a Sirija ima i naftu i Kurde koji hoće Kurdistan.
Slovačku, Češku, Mađarsku on smatra Zapadom ?
davidl 1. zapadne/zapadnjacke 2. i nisu civilizacije 3. citava Evropa je na neki nacin dio zapadne civilizacije, pa cak i BiH 4. velika je razlika izmedju jednog Madjara i Nijemca 4. velika je razlika izmedju Madjara i Nijemaca...
EU kuka sa nekoliko hiljada izbjeglica i ponašaju se sa njima kao sa životinjama zatvaraju ih u kaveze sa žicom kao što su židove Hitler zatvaro, a Turska koja ih je udomila dva miliona ima pravo da kritikuje EU koja će se raspsti isto kao i Jugoslavija koja je pod EU inciatorima raspala.
Vidi mu glavurde seljačke. Prava bukva, a u mozgu teški konzervatizam i vjerovanje u bajke o raju i paklu te o čikici koji nas sa vrha iznad sedmog neba non-stop nadgleda i prati.
TI SI NAS BOSNJACKI TITO (posle TITA MARSALA dobismo TITU SULTANA) da si nam ziv mnogo godina AKO BOG DA
Ako je Erdogan tvoj sultan, onda se ti lažno predstavljaš, jer si Turčin a ne Bošnjan?!
Sarkazam...
Ovoga mogu da vole samo beskicmenjaci,i neobrazovani gadovi,ciji preci su u 15 vijeku izdali Bosnu i Bosnjatvo,i hrlili u Turskeokupatorske redove,te 400 godina ovdje jacali Otomansku Imperiju,a Bosna im nije bila u petama. Isto tako su hrlili u Ustase,i jacali NDH u Bosni,a Bosna im opet nije predstavljala nista.
Sve izbjeglice treba poslati u AMERIKU.
Zasto u Ameriku,jesu li Amerikanci krivi sto su Arapi povodljiva stoka,i sto ratuju na svakom pedlju kugle zemaljske?
Crven@ovo je sve posljedica uvođenja demokratije USA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PUUU,hebo te otac zmijoglavi seljacki
Ma jebe se zapadu za izbjeglice,ispostaviće se na kraju da je to židovska ujdurma,ili da naguraju muslimane po EU u nadi da će Evropu destabilizovati,ili da se iseljavanjima razrijedi dosadašnja koncentracija muslimana u užem i širem području oko Izraela....ili oboje
evropa je uvijek bila leglo zla,al onog pravog zla,sad joj samo spada maska...odvratni su narodi koji tu žive,potekli od vikinga,rimskih barbara,divljih plemena
I ti zivis u Europi...
Ma ja,HAmidaga,a mi nismo u Evropi,mi smo na Bliskom istoku,i blizi smo mentalitetom nazadnom Pakistanu,Afganistanu nego Evropljanima,bravo! Dio duse sve naucnih otkrica u zadnjih 1000 godina nam je od Arapcina,sta ce ti Evropljani,tako zaostali.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
europa stara qrva lazni savez vijekovnih neprijatelja suglasni u planu bogati sjever siromasni jug
Ne seri. Ti si jedan od glavnih krivaca za izbjeglice. Želiš da mjenjaš vlast u okruženju. Jedan od tvoraca ISIL-a si. Vršiš genocid nad Kurdima. Nadam se da ćeš završiti u zatvoru. Jednom riječi FAŠISTA.
Zapad je i postao ,,jak,, a sve na račun bjelosvjetske sirotinje i na rračun spletkarena zapada sa zemljama koje su bile naivne i vjerovale zapadu. Zapad je razvijen, bogat i kvaran da jedan put mora doći do raspadanja truleži.
Erdokurce hebem ti sve zivo i mrtvo
A da malo prije toga onako lagano opušteno popušiš mamlaze.
nek ti ga sestra popusi