Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2:0 za Erdu protiv Rusa
@vakcinazaserve Pa nisu ni prstom mrdnuli kad ih je NATO bombardovao a ovi se jadni unose kako su im to braca.
https://youtu.be/-Tf3RwwJ00I 1:0 za kurde (ruska igla), a sulltan neka ganja ukrajinke i dalje...
Ovo je na Putinovu adresu upuceno :)
Erdoğan...What a strange man you! Turkey doesn't participate in Eurovision but are you interested with in this contest? haha anyway... I hope we participate of Eurovision in 2017..
ma niko ne voli ruse vise.
@ninina Vole je serbi ako ne vjerujes odi ljetos u bilo koje mjesto na Turskoj obali pa ces vidjeti gosti vecina srba i rusa.
@zarijatidubokovic to samo u rsu sanjas o nekim 23%... BOSNIA AND HERZEGOVINA MANNN!!!!!!! :D ne govorim bas bukvalno.. ali vecina ljudi ne gleda ruse kao neke naporedne drage ljude.. naravno srbi i rumuni su im braca.. ali vise pricam za EU drzave..
odakle mu broj?
Tajipu se dize na Jamalu..
Lijepo je vidjeti da i drugi narodi imaju predsjednike budale, a ne samo Bosanci, Hrvati i Srbi. Podrška panju.
STvarno bi njemu trebao hladan tuš nakon gledanja evrovizije. Čovjek živi u nekom prošlom imperijalnom vremenu gdje su u Turskoj bili i Krim i vijalet Bosna i Kurdistan i Egipat i tako dalje. ISto ko što Srbija sanja i na engloskoj stranici wikija o sebi navodi svoju površinu SA KOSOVOM i bez Kosova ?? Zamsilite da ro vidi Erdogan i da dojavi editorima da taj mali zahvat izvede na Wikiju za Tursku !! Wh kako bi joj se površina i broj stanovnika uvećali !! DRASTIČNO.
То је најлакше. Свако, иоле писмен, може да шврља по Википедији.
@kuga 😃 ... pa, dobro imaj malo razumijevanja , nije stigao gledati evroviziju od svadbenog slavlja ( 6000 zvanica, svadba, a tek vjenčani kumovi, boli glava) jednom se slavi udaja ćerkuce ...ali ipak u tom svemu naći vremena za čestitke je poseban plus... 👍
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Omg... da i ovo cujem :)))
**bo vam tuurska terma vise i erdogan ko da u turskoj zivimo
Drug ako ti se ne svidja vijest zasto ulazis i komentarises?
@jokashmokash ušao je čovjek da kaže kako je klixu ovo clickbait-isanje za qurac... i ima pravo! smoriše više sa "dnevnom dozom Erdogana"....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)