Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad će već jednom u Sarajevu na pijaci i u mesnicama početi s korištenjem higijenskih rukavica usluživati kupce , a ne onako prljavim rukama (od stalnog dodirivanja novca) ..... Ima li itko nadležan za taj osnov higijene?!!
IZDAJA !!!
Hey a sta se desava,posto nisam dole,tako nisam no u toku desavanja..Citala sam clanak u vezi vrana,bas cudno...pozz iz down under..
Baja, u pravu si...kada obratimo paznju na cudno ponasanje cuka, pcela i vrana...znaci li to mozda nesto ??? Brrrr, mene odmah neka jeza fata ,bez zezancije.
Ljudi, jeste li primijetili svuda po gradu kako ulicni psi obiljezeni plocicom spavaju po travnjacima i asfaltu. Nesto cudno za pse. A poznato je da psi imaju istancana cula da osjete ono sto mi ne mozemo. Samo se pitam STA?
Mozda je i ratko jeo ovo pa se zato ukakio?
prvi
prvi