Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I neboj se, vole i postuju muslimani Isusa posto je on profet za nas kao i Muhamed.
Zivot nije lak, i necete uvijek svak\' voljeti. Ali se opet mora zivjti.
Ova o Isusu je samo za \"ampaka\" posto je on spominjo islamo-fashizam itd, da se drugi nebi nasli uvrijedjenima.
Pa vi nama kad se rugate kao na primjer: \"Vas niko ne voli!\" Pa vi ste nama smijesni. Vi znaci trebate da vas neko voli? Bez toga nebi mogli normalno funkcionirati? Zato vama i treba Isus da vas voli. \"Jaki\" ste mi vi stvarno ste mi \"jaki\".
Pa ko izvrsi najvise samoubistava? De napravi analizu u regionu.
Nastali su vicevi iz ljubomore. Ako nista znamo primiti salu na nas racun i jos smo se ogluhili na njih. E de sad zamisli da sad neko pocne pricati viceve o vama i kako bi ih vi podnosili. I koliko bi vi bili mentalno-jaki da ih podnosite?
Lagano vam ulazimo u domove...ekonomski smo vec davno usli...sada ulazimo kulturoloski...a onda, ovakve poput Ampaka cemo da nabijamo na kolce...doduse, moramo ispostovati pravo svakog, prije nego osjeti car kolca u anusu, ponudit cemo mu dobronamjerno da prihvati islam i spasi se muka. Turska islamisticka vlast pusta iz dana u dan svoje korjene...a EU ce za 20-30 godina imati vise muslimana nego krscana...pa cemo moci usetati bez ispaljenog metka...Ampak...pakuj kofere dok nije kasno!
ŽIVJELA ISLAMSKA IRANSKA REVOLUCIJA...............SMRT CIONIZMU, LICEMJERSTVU I LAŽNIM VRIJEDNOSTIMA---------------.-.-.-.
ooo minder ekonomista pardoniram, nisam vas prepoznao sta ima u rijasetu?
E, Smrdi i Rvati, hajd što nas mrzite iz dna svoje plitke duše, al dajte ljudi barem naučite neke činjenice - Ako Iranci nešto planiraju to nema nikakve veze sa Turcima, a još manje sa Saudima jer se sva tri međusobno mrze posljednjih nekoliko stoljeća, odkad su Englezi krenuli zavaađat i vladat po Aziji. Mislim, navikli smo na vaše lajanje al dajte mu barem neki ton, ovako fakat samo ispadate glupi i smiješni. I da, Servima ne treba ponovo dolazit Turska, poklaće se Servi aBd sami među sobom, kako njihova proročanstva i najavljuju ;)
haj kockasti ne kaki...idi tucaj kamen u tom krsu kad nemas sta drugo...i
Zasto onda onoliko muslimana zivi u Britaniji ? Neka se vrate svojoj kuci i pricaju kako su Englezi losi. Jos se ujedinite protiv njih i napadnite ih pa da imaju razlog da bace koju nuklearku na vas.
Britanija je ekonomski propala, trenutno najzaduženija zemlja na svijetu, da nije ruskog ološa koji kupuje i ulaže tamo do sada bi bio bankrot
i pozdrav saudijcima izmedju redova, haha joj koji je to...
zasto ste odobrili komentare da ovaj net olos moze da orgija ovde?????