Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Viva España,Viva Al Andaluz👍🏻🇪🇸
🇪🇸🇪🇸🇪🇸
Svaka cast Spancima!
Svaka cast Spaniji , uvijek su bili na strani pravednih
Ne treba zaboraviti ministricu u vladi koja je prva počela da kritikuje Izrael i pruža podršku Palestini. Nakon toga Pedro Sančez je počeo javno da zagovara ovu ideju. Ljudi su se složili sa ministricom i dali joj podršku. Odatle i ova izjava Sančeza NAROD TO ŽELI. Premijer koji prihvata želje naroda.
Ovaj lik je pravi gospodin
Svaka ćast ostat će te zapisani u istoriji i svjedok najduže opsade jedne zemlje još od 1947 godine.
Da nije malo kasno, sa kojim granicama?
1492 - Spanish Queen Isabella and King Ferdinand give ultimatum to all juzz. Get out! 1492- Gold Age od Spain starts ...provjerite, istorijske cinjenice.
Džaba, kad je dobar dio ostatka Evrope u rukama fašista.
Ay caramba viva republica Espana
Venga España!!!!
Španija se opirala Franku i fašizmu u prošlom stoljeću i imala građanski rat. Valjda im je to karakterna crta da prepoznaju zlo i da se bore protiv njega. Bravo.
Svaka čast!
Ove godine na odmor u Španiju ❤️🇪🇸🇪🇸
Da ne bude: Kasno stiže Marko na Kosovo...
ovo je početak kraja cionističke tvorevine
Neka Muje i Sulje i dalje bojkotuju Zaru radi tamo neke reklame a neka i dalje obožavaju Saudijsku Arabiju, Izraelske saveznike ili Turke koji šalju naoružanje Cionističkom Izraelu. Znaju Muje i Sulje, nisu oni licemjeri
Ne sekiraj se ti smrdonja za nas.