Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne spominji bosnu, isto ko sto je niste spominjali \'92-\'95 nego ste i izbjeglice istjerali i natjerali da se vrate u ratnu zonu. Haj sad zrao gospoja.
Gospodjo Erdogan,Bosanski i sirijski ratni scenario se toliko razlikuju,da o njima mogu govoriti samo upucene osobe.
Ako ima neko od Bosnjaka koji u njenom govoru vidi nesto negativno nije normalan. Za one sto kazu, gdje je Turska bila 92-95 trebaju znati da tada nije bila sultanija i nas halifa, vec ti sekularisti koji nedaju da zena pokrivena moze da se skluje. Zato je dosta omladine koja je praktikovala vjeru putovala po svijetu da bi se mogla skolovati. Koji smo mi naivnjaci, trebamo znati da Turska na sve moguce nacine pokusaje da pomogne nama Bosnjacima, a takode trebamo znati da u Turskoj ima vise Bosnjaka nego u nasoj BiH. Zapitajmo se zasto je to tako i zasto ih ima dole vise nego u BiH. Zalosno je citati komentare, a neznati istinu i padati na lazi dnevnog avaza i vlaha.
Sta reci za ovu vrecu sem da je hebo obama, misli li ona umrijeti....
Fala vam đe čuli đe nečuli, da ne bi Pakistana, Irana, Malezije, Arapa, sada bi nam vi tevhid učili.
Ako Turska ne spsi svijet , niko neće
Bosnjaci, ja sam iz Srbije, ali ovi vas mazu, vise nego nas Rusi, keve mi! Ovo je smesno :)
mozete svi da mi dudlate sa ovog foruma!
Hvala Vam Emine hanuma. Vi i Vaš suprug ste zaslužili počasno mjesto duboko u bošnjačkim analima.
Drži propovijedi okolo, a u Turskoj vlada tiranija. Prvo počistite ispred svojih vrata pa onda laprdaj okolo.
A JA VAM OBOJICI ZABIJEM R.I.N.U.K.A i saspem rafalnu paljbu u anale
a ja ti u cast ove zene zabijem jedan pluton u analni otvor
U čast ove velike žene ispalio sam jedan počasni plotun iz svog analnog otvora.
svi vi sve znate , svi ste bili tamo i samo ste vi u pravu dok tamo ginu muslimani , vama je bitno ko sta kaze .
\"Turska želi pružiti ruku solidarnosti i pomoći svakom nesretnom djetetu u svijetu. Moramo obrisati suze svakog unesrećenog čovjeka zato što mi na globalna pitanja ne gledamo kroz prizmu ekonomskog interesa, političke dominacije i vojne strategije\", poručila je Erdogan. Odlicno! Pocni sa kurdskom djecom u Istocnij Turskoj i A.llah ce te garant nagradit.
Ma šta kažeš !!!! A svojim stanovnicima____KURDIMA_____ si pripremila bosanski scenario ___K.U.Č.K.O__O.D.V.R.A.T.N.A
jest ljudino isto sto na pocetku rata kod nas svijetu je prodavano da muslimani etnicki cist bih a svi znamo ko je sta radio