Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako će i razvalita šemsa ubit direktora klixa jednog dana
Sto je googlo googlo je...
Epitet ELITNA je, u ovom kontekstu, BAŠ bio NEOPHODAN... Elitna prostitutka...nešto kao CIJENJENA, s pedigreom, VIP...?
ako su im ovo elitne kakve su im tek onda prosjecne :D
Autoru teksta se pokenjam u usta neškolovana. Znači u naslovu je kriva već, UBILA je, a u tekstu je tek OSUMNJIČENA, što znači da njena krivica još uvijek nije dokazana i otkud tom usranom novinaru i uredniku što je pustio ovakav tekst pravo da sudi prije suda? Pu!
Žao mi samo te djece, kakvog su oca imali :(
Otac / suprug ubijen dok je na jahti boravio sa elitnom prostitutkom..Mogu misliti koje su to podjeljene emocije u obitelji. Tuga i prezir u isto vrijeme, uzas. Da ne pricamo cemu su ta djeca i supruga izlozeni nakon javne objave dogadjaja. Njih mi je daleko vise zao nego njega, ako cemo iskreno. Kako se kaze "sta je trazio, to je i dobio."
Nevina je, kao kvačilo golfa dvice
direktor googlea se puca heroinom.... klošar
zaigraili se i sado-mazo orgije otele se kontroli, desava se jbg, RIP
Htio je kresnut,a ona ga roknula 🎯
Na Zapadu, posebno u USA, sposoban čovjek i/ili čovjek sa idejom može se obogatiti. Isto tako, talentirana djeca mogu napraviti veliki uspjeh brzinom svjetlosti. A poslije? Poslije njih 99% pobudali, izgubi vezu sa realnošću, postaju "svemogući"... i na kraju padnu još brže nego su se uspinjali. Sve ima svoju cijenu.
Pročitao u predzadnjem broju "Kolibrića". ;-) Čitaj i ti pa ćeš znati.
E moj Gorane (Forrest) nije ti to trebalo...
dođe i Hayesu pi#%a glave
Matori jarac ozenjeni otac petero djece vara zenu sa plasticnom sponzorushom i zavrsi kako je zasluzio. I sta sad s tim?
ma ajde ti znaš da je on to zasluzio, pa šta ako je otisao na avanturu sa kurvom, odgaja petero djece i ima zenu, sve ih je financijski obezbijedio imaju dovoljno novca, sigurno nije zasluzio ovakvu smrt
Smucek bil je a bil je aaa ? Ok nije zasluzio to se tako kaze, ali da je kreten kreten je, zao mi je njegove djece.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Vidi jos profila na fb. Kako je smio sa njom, bolesna je ocito.
Ko zna sta su radili p ojo je on to dozvolio.
Kurvinska posla :)