Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poštujem muslimane, istinske vjernike i sve njihove obićaje A L I kada ćujem kako se neki od \" bošnjaka\" se zalaži za ebeni.j Iran ili navode da su oni braća e to mi se gadi......svi oni koji podržavaju nekog 1000 - 2000 km odavde treba da se sele iz BiH...i da žive sa svojom braćom..... ebe.j mi se i za Izrael i Palestinu i Iran i sve druge idiote koji silom i novcem brane ili nameću vjeru nekom drugom mrš
Nije tebi mjesto medju ljudima
Izaelsko-cionististicki fasisti i nacisti na CELU SA Libermanom, ruskim imigrantom, isti nacista ko Dodik Milorad, za to ga je i primio u genocidnoj tvorevini!
nikome nije smetalo nečije ime! (To i ptice na grani znaju!) Uvijek je mnogima smetalo - i danas smeta, to što neko pada na sedždu Gospodaru!
realno nije joj ni bilo tu mjesto, zaostavština više nego neželjenog i odvratnog islamskog okupatora svi narodi pamte svoje okupatore jedino bošnje im se klanjaju i kontaju da je to njihovo
zamislite drskosti. iran ce ih pojest za dorucak.
to sve govori da se radi o fasistima, jer vise ne postoji druga rijec za njih, ako ih izrael ne moze (nece) smirivati, ima ko ih hoce (i moze) smiriti!
garant? Zasto kazes garant,jer garant znaci sigurno. Otkud si tako siguran u ovu tvrdnju?
garant muslimani sami sebi zapalili. pa ne pobij chigfutska vnaGo