Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo ni mi daleko od bankrota... Ko nas vodi dobro ikako
Ruski svet
Eto ovih u Bosnu da maramice prodaju.
A vi se žalite na stanje u Bosni. Pa mi smo Schweden za Sri Lanku.
Realno stanje kod nas nije najbolje ali problem je što se mi poredimo sa super bogatim kao što su Švicarska, Austrija, Švedska, Njemačka, zemljama koje su po plaćama top 20 država svijeta (a ima ih 196 mislim).
U pravu si. Ja i žena radimo, vratili se iz inostranszva i živimo solidno. Radimo od pon do petka i svaki vikend slobodan. Ja ne znam šta raja želi, možda isto ono što sam i ja želio prije 6-7 godina ali sada znam gdje mi je bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa to i jeste svjetski plan,m pobiti tu ciganiju. A znaju da oni od prevoza i trgovine zive svi tamo . Hahaha, pametan potez kako smanjiti populaciju, bolje nego Corona di Campiljo.
Pa kako su umrli u redu za gorivo? Moze li malo bolje objasnjenje? Aman. Od cega su umrli? Ispada kao da konzumiraju gorivo pa nisu dosli na red i skapali od gladi. Ili je nesto drugo posrijedi? Smiješan naslov i clanak.
Kina joj je uzela sve što vrijedi, zašto bi MMF bacao pare na vas.
Mnoge. će zemlje biti u problemima. Bogati su štampali bezvrijedni novac i njime pokupovali sirovine i robu.
U redu za gorivo su samo taksisti tuk tukova....
Libo nas ri….naka za Sri Lanku
Krenulo je, ovako ce i ostale, ovo i jeste cilj.
Ovo nas sve čeka zbog covida, lockdowna, zelene agende i nato širenja na istok. Covid se mogao tretirati kao i svaka bolest bez lockdowna, tranzicija na zelenu energiju se trebala provesti tek kad se ispune uslovi a ne davati nekakve vještačke datume pa pola evrope ima nedostatak struje, nato da nije insistirao da se ukrajina pridruži, rusija bi vjerovatno bila manje agresivna i moglo bi se naći diplomatsko rješenje. Ovako ste tražili i podržavsči sad gledajte
Kada uzmete u obzir našu zaduženost...
BiH 2023.
u redovima za gorivo umiru šverceri
e da ameri imaju interesa sad bi oni dole skocili i uveli demokratiju, ljudska prava, sve ono sto su nama uveli, pas im mater pod plecku ujeo, Fadila hin prepricavala po Mejtasu...
eto Rusije i Kine u pomoć, ništa ne brinite
Klixe ba, sto motivisete naseg Fadila, sad ce sebi umislit da radi dobar posao.... cccc