Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budi se islamska snaga..dolaze nova vremena.. diži se islamski svijete!! diži se ummete !! budi se iz svog stoljetnog sna!! globalna intifada uskoro počinje !!!! .. uskoro dolazi dedžal, jevreji mu već odavno pripremaju dobrodošlicu, i grade tron sa kojeg će vladati.... moramo ga i mi dočekati onako kako zaslužuje, i zabiti mu kolac i u ono drugo oko !!!! HAYBER HAYBER YA YEHUD , HIZBULLAHI QADIMUN !
Kako ih nije stid Izrael, krvopije palestinskog naroda, agresore i lihvare, otimače zemlje i kolonijalizatore nazivati svojim ključnim saveznicima. To samo govori koliko Izrael upravlja Amerikom. I onda se čude što ih muslimani smatraju globalnim agresorima. Amerika je samo jedan potrčko masonsko-cionističkog svjetskog projekta. Došo tata u posjetu i postrojiio djecu...fuj!
Izraelski avioni F-16 ispalili su dva projektila u prazno odlagalište jugo-istočno od grada Gaze, nema žrtava. Dvojica muškaraca su ozlijeđena na jugu Pojasa Gaze.
- MEMO , februar 9, 2011 gog.-Tekst i slike- http://www.uruknet.info/?p=m74786&hd=&size=1&l=e Izraelski zrakoplovi provodi niz zračnih napada na pojas Gaze rano u srijedu 9. veljače, uništavajući medicinska pomoć skladište u gradu Gazi.Napadi su započeli nedugo nakon ponoći, udaranje nekoliko mjesta diljem Gaze, od Jabaliya na sjeveru do granice s Egiptom Rafah na jugu. Požari bjesnio kroz ranih jutarnjih sati kako vatrogasci i volonteri pokušao spasiti medicinskih pomagala i pomoći. Stolarskoj radionici u neposrednoj blizini skladište je također bilo pogođeno prilikom bombardovanja. Glasnogovornik hitne službe, Abu Adham, rekao je da je osam civila ranjeno u izraelskim bombardovanju uključujući dvoje djece i tri žene. Žrtve su odvedeni Kamal Adwan bolnicu u sjevernoj Gazi.Abu Adham je istaknuo da već postoji akutna nestašica lijekova i medicinskih pomagala u Pojasu Gaze zbog izraelske blokade tog podrucija.