Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno biste trebali zabraniti bilo kakvo komentarisanje na kompletnoj stranici sarajevo-x... to definitivno jos uvijek nije za nas!!! jadni kompleksasi, koji inace ne smiju i ne znaju pisnuti, daju sebi ovdje za pravo da pisu sta im je volja!??? dragi sarajevo-x, shvatite da smo mi ipak samo zemlja seljaka, koji misle da svijet zavrsava sa granicama nase jadne drzave... pozdrav
maloumnici, mozete li i jedan komentar ostaviti a da se ne tice nacionalnosti??? uzivo ste, sigurno, manji od makovog zrna... kompleksasi jadni !!!!!
@ bosanac ali hrvat Koliko se sjecam, Hrvati su ti koji vole paliti zive ljude... zato ne rise previse
Nisam imao dovoljno benzina u kanisteru :( :D
BOSNJE SU OVO NAPRAVILE