Posljednja žrtva reformi vlade
0
"Egipatski Indiana Jones" Zahi Hawass dobio otkaz
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bujrum u Bosnu nama takvih treba u Viskom...i ponesi sesir...;-)))
dođi sada jarane kod bosnaskog Indijana Jonesa - Semira ,pa zajedno valjajte gluposti :)))
ma ja ba nisu paštuni nego talibi nisu selafije nego vehabije ili obratno nema veze nisu šešeljovci nego arkanovci.
Zaista veliki stručnjak i istinski zaljubljenik u Egipatsku kulturu i historiju. Veliki čovjek koji se tako jako bori protiv kriminala koji se dešavao vezano za kulturna i historijska dobra Egipta. Zaista mi je žao što se ovo desilo jer je jedan od rijetkih Egipćana koji zaista cijene ono što imaju. Ostali bi za sitnu dobit rasprodali sve... pa i piramide da kako mogu.
@@ :( Nek si rekao tom smrrdcu ko je dinamitirao Bude u Bamijanu...!!! Ocito da nista vise ne zna gennocidas-smmrdac od SANU zapovjeda amebske stagnja-hrpe mozdanih trovaljki celija...!!!
Budu su minirali Talibani, PROTIV kojih se Paštuni bore, genocidaš priglupi
Koji si ti papak neuki
Naon Bude Sfinga leti u nebo ako paštuni dođu na vlast.
To je onaj sto je od prvog dana tvrdio da ne postoje Bosnaske piramide i pljjuvao po Osmanagicu...!!! Semire...pravda je na tvojoj strani...!!! Bosna j ekolijevka civilizacije a Bosnjaci najstariji narod i nacija na svijetu...!!!
sad nek dodje da mu zilha da poso u muzeju, ublehas da ga nema veceg, zauzeo je bio monopol na piramide mumije i slicno, nije dao bez njegovog ovlastenja nista da se objavljuje i sve sto nije bilo iz egipta je negiro, zna to vecina svjetskih istrazitelja
tako mu i treba kad prica da u Bosni nema piramida
17 recenica u kojem pise da je bio ministar za antikvitete, i da je otpusten...
Benjamin (Ramiz) Delalic prosle godine ranio 3 SLUCAJNIH prolaznikau Bezistanu! Ove godine ranio onoga Manijaka na Dobrinji, e sad se pitam kako je uopste moguce da covjek OPET dobije sansu da cini razbojnicka djela? I to u takom kratkom vremenskom periodu. Zar nakon svega nije trebao biti iza resetaka? Ovo je mozda i NAJVECI dokaz da zivimo u mafijaskoj Drzavi, a narod se i dalje brine ko vise smrdi, jal Srbi ili Bosnjaci. Ili mozda pak Hrvati. E mamlazi Bosanski, u zdrav mozak vas , znate vec sta. A za nezavisne medije ovo bi trebao biti izazov i sansa, da se razotkrije vise jednom ta korupcija, koja vlada u svim sferama zivota. Ili sam pak romanticar? P.s Ovo kopiram na skoro svaki clanak, tek onako da se bar neko probudi
sad su jos i zrtve...grdna rano moja