Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si napisao u stvari svoja shvatanja datih termina za koje mislim da nemaju uporiste u stvarnosti nego su nastali kao posljedica generalizacije pojedinacnih pojava u nekim islamskim drzavama. Mislim da krivo percepiras neke stvari vezane za islam sto pokazuje ovo napisano za gadafija. Nit je imao serijat, niti ga je mislio uvoditi (jer bi on kao vladar pao) niti je zbog serijata pao, isto je i sa sirijom. Bas ameri prelaze po svijeta da bi nekome na silu isporucili ubjeđenje.
...ja sam do sada sve mislio da je premijer vlade...kad ono, premijer čovjeka...
Sta vam znaci to islamist ..pa islamist je svako onaj kome je vjera islam pa nece valjda biti budist ili hindus ..
www.spoted.ba je novi sajt za grupnu pretragu. Vidjeli ste nekoga ko vam se dopada, ali se niste upoznali, probajte preko Spoted.ba spotted.ba nisam mogao da registrujem jer je ZAUZETA domena! UČESTVUJ TE U NAGRADNOJ IGRI I OSVOJITE TABLET!
imali iko da je osto a da nije uhapšen od Muslimanskog brastva?Šta čifuti uradiše za nepovjerovat ...
ma sta ce, primakao im se zadnji cas..
Oni žele utrnuti Allahovo svjetlo ustima svojim, a Allah će učiniti da svjetla Njegova uvijek bude, makar krivo bilo nevjernicima. (61:8)
Gledaj ti katoklixa kakvim se terminima koristi. Islamisticki predsjednik Mursi. Kakav sljam moras biti da se koristis antiislamskom terminologijom. On nije islamisticki predsjednik nego legalni,demokratskim putem izabrani predsjednik. Pokusavaju njega strpati u isti kos sa al qaidom, jer i al qaidini clanoci su islamisti, a eto i Mursi je islamista.
pa mursi i jeste islamista, čak je i javno davao potporu islamskim treroristima u siriji. njega je narod izabrao, ali ne da vlada kako hoće i uvodi šerijat u egiptu već da uvede promjene na bolje. zato ga je narod u suradnji sa vojskom i svrgnuo.
pa ako su ljudi muslimani onda valjda hoce serijat
PRIKAŽI ODGOVORE (5)