Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda se cude sto je sef ogranka Al Kaide Egipcanin Zarkiri .. Stvorice Sise njih stotine jos
egipat u svojoj istoriji nije imao ni jednog dana demokratije. kada ce i hoce li se plemena opametiti veliko je pitanje.
U cilju opstanka države i njenih građana, nacionalni pokret je žrtvovan.
kuku lele...jel to sad znaci da bakir ne smije u egipad??? https://www.facebook.com/permalink.php?id=208101009260921&story_fbid=441090292688531
Dobro, možda u Jemen ili Katar ? :-)))
svaka ptica svome jatu leti :)
ovako ce i kod nas krenuti
Pravo "junački i demokratski"... Osuđen je čak i advokat koji ih je branio na sudu.... Nema šta đeneral Sisoje pravi pravcati "demokrat"....(ko i drugi đenerali)
Za razliku, recimo, od obožavanog Erdogana koji stado tjera da poštuje zakon a sam neće da ga ispoštuje, i svi njegovi obožavatelji od Askhabada do Teherana ?
efikasan sud.
@sbilješka je li to pjesma o tvojo materi, pa si toliko oduševljen njom?