Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otišli na odmor
Za sada je 5% Tunižana shvatilo da se trebaju vratiti. kako Bosanci (i poneki Hercegovac) po definiciji iz vica sporije pale, treba još nekog vremena da shvate, a još će to potrajati jer ti koji su otišli ratovati tamo (i to, gle čuda, protiv braće iste vjere) su još sporiji kad je u pitanju korištenje uma.
Pozdrav ovoj dvojici ISIL-ovaca što u dalekoj Siriji čitaju Klix.
I TO CENTROTRANSOM :d
Hoce li sada i bosnje da se vracaju kuci?
Nece , prikljucit ce se pobjedniku
Meni nije jasno zasto Klix,ba i dalje uporno upotrebljava naziv "IDIL", koji je davno prevazidjen i izbjegava da napise Islamska drzava, sto logicno za posljedicu ima, da su za sve ove strahote krivi muslimani. Napisite fino "250 tuniskih clanova IS-a" . Nema potrebe za iskrivljivanjem istine, nije nitko lud
Razvaljujte idilovce rusi, jedino vi o mozete. Satarite bagru, izbrisite je sa lica ove Zemlje da ne pogane istu.
drugim riječima nije da se boje Rusa nego ih niko do sad nije ni napadao
Bolje u zatvor nego u kabur.
Naše bošnje se još ne vraćaju...
@rajs.isiniti .... karno ti bosnjak majkicu :)
rahmane tvoju karnulo šareno pseto
PRIKAŽI ODGOVORE (5)