Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jučer na putu između čapljine i mostara sam primjetio dva ovna kako se gruvaju glavama.......šta dajete reklame ovim idiotima.
Jao jako bitne vijesti...
Neki dan bila emisija za Putina, i bas spominju "Noćne vukove" i kažu da je to 2 najjača banda svijeta, i da su nemilosrdni, bave se svime i svačim, a Putin im počasni clan i dobar prijatelj sa vođom (okorjeli kriminalac). Tako da možete zamislit kakve se sve tu trgovine i narudžbe, rade a sve sa ciljem da se ošteti neko. Ali blago Putinu opet, čovjek ima nekoliko motorčina dah staje za svakim, bolji od boljeg. Eto sta znači bit najmoćniji čovjek svijeta. Hvala!.!
joj pa svi prijedsednici imaju svoju bandu, evo Putin (sigurno najmoćniji čovjek svijeta) je ima, a stali je sa balkancima hehe imaju li oni sta
Ono klinački
Ako su ovo ulice moskve onda ja zivim u parizu.
Putin=ebola
..sukob između TJELOHRANITELJA BIZNISMENA i političara Umara Džabrailova.... KAKVI SU TO "TJELOHRANITELJI BIZNISMENI" :) :)
Sad Putin stupa u action 😆nema kod njega trte vrte .
ta će noćni vukovi
Dzebrail budi im Azrail!
jooj klix jeste postali cigani samo da vam je klikova
I sve to dok Putin jase medu sa laserskim ocima.
GDJE JE BRAT PUTIN ?? MAMU LI VAM CIONISTIČKU ,GDJE JE BRAT PUTIN...??????
Ne mogu Putinu nista u stvarnom svijetu pa makar ovako sa ovim twist vijestima da se "Putinovi bajkeri" (kakva glupost) daju u bijeg...sutra vijest Putinova sobarica otjerana sa pijace.