Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gde je otac dece? Svako dete drugi ili je trenutno prekoputa u ćorki zbog džeparenja i prosjačenja. I šta sve ti Nemci moraju nositi na grbači. Stvarno, velik je to narod i država. A mamica i nije tako loša, koji zub više manje ali telo ....
Samo stoku deportovat nazad u Indiju.
I sad se svabe bune zbog ovih cigana i hoce da nam ponovo uvedu vize? Zbog cega postpak mora da traje preko godinu dana? Ako se vec zna da nisu politicki progonjeni, zasto ih ne deportuju nazad u roku 15 dana? Ne, lakse jeuvesti vize i time kazniti sav normalan svijet, nego ubrzati birokratski postupak. I kad neko sad pita zasto ljudi mrze cigane?