Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
satro prica! ..... NEMA ONA BLAGE VEZE SA VEZOM! DA ALLAH POPRAVI STANJE!
Bitno je nju nagovoriti da ona legalizuje terorizam u Islamu, a to sto "sve manje ima vremena za vjeru" kako kaze u videu to je nebitno! Jos sad kad se digne pa pocne parat nosom nebo...niko nije u pravu samo ona...ponovo cionisticki mediji WIN!
Mlada muslimanka bombe bacala hej nek se cuje cuje hej nek se zna da je mlada muslimanka bombe bacala
Perfekcionista, nisam rekao ni rijec o nekoj vjeri, nego me naslov "mlada muslimanka" podsjetio na "mlada partizanka". Ti si svojim komentarom rekao ko si i sta si :-) I ne kaze se krscani nego hriscani. Ti si Bosanac, nisi Hrvat.
Jaraneeeeee kako je lijepaaaaaa