Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amnesty stoko, za heroin samo smrt! I sevapa još zaradite! Bolje napraviti primjer na dilerima nego dopustiti da vam unose u zemlju to smeće i da ubijaju djecu.
Ne sumnjam da preko Afganistana i Amnesty uzme 'dio kolača', zato i brane investiciju pa se bune, uh bagra.
Protivnik sam smrtne kazne i smatram to državnim terorom nad pojedincem. Tamo gdje se za neki zločin dosuđuje smrtna kazna, pravi se diskriminacija prema kažnjenicima koji bi na drugom mjestu dobili godinu ili dvije zatvora... Mjere kažnjavanja moraju biti univerzalne u svim zemljama članicama UN-a i usaglašene kako bi se izbjegla nepravda.
Kada će tako biti i kod nas. Niko ko se bavi drogom u nemedicinske svrhe treba biti eutaniziran! Zbog njih umre toliko ljudi, a oni na slobodi - osstavite ostali svijet. Kod nas injekcija, za sva vremena!
svidja mi se zakon. nadam se uspješnom izvršenju mada je i brza smrt milost. da hoče i kod nas za privredni kriminal nešto slično.........
Kebo ih prijavio
> odjel vojnika određen za izvršenje strijeljanja To se inače zove streljački vod. Čudi me da umjesto "pogubljeni" ne piše "zakonski lišeni života od strane vlasti u cilju kažnjavanja".
zna li neko kako se danas izvršavaju smrtne kazne, je l' smrtonosnim inekcijama ili... hvala
surovo je to, jbm li ga
Da su dilali kod nas,dobili bi i kredit za mali biznis.
Ovo je pravo riješenje problema. ....pa ko voli nek izvoli ili bos ili hadzija.
poticaj od načelnika, i turski kredit
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa tako se riejšava problem ,kod nas bi to Amar oslobodio za 2 sata
tako se rijesava simptom. ne problem. Problem je to sto su te substanse ilegalne, to stvara crno trziste i poziva nasilje u drustvo. Portugal ima jednu od najmanjih stopa narkomanije na svijetu i to samo zato sto nista nije zabranjeno........kaznjavanje ovih ljudi je isto ko da kaznis ljude zatvorom jer su siromasni umjesto onih koji su ih takvim napravili...
iggy znaci ti opravdavaš dilanje drogom, znas li ti šta govoriš
PRIKAŽI ODGOVORE (3)