Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi zakoni su fasisticki, ne daju ljudima slobodu. One su zaradile sevapa :))
a da je 30 godisnji ucitelj i maloljetne cure ?
...emrah...čitava muška zafrkancija sa ovakvim slučajevima je jednostavno utemeljena na nom šablonu da "muški traže" a ženske "ne daju"...zato se slučaj kad muški "ne traži a dobije" smatra božjom milošću...jasno da je u pitanju čisto zezvečenje na račun tog šablona.
Što ja nisam imao ovakve profesorice. :( :(
Nikad niko pic.. nije propisao zakon niti naredijo da miruje....
(y)
bolesnici sa zapada
Sto odma ne stavite link od facebooka a ne da se moram ja muciti i traziti ih!
Zumra je bila ko avion za ove, jos se okrene kad pise po tabli pa nas pita sto uzdisemo. Samo sto se nije kurvala ko ove.
Jadna djeca :D
Gdje su te nastavnice bile dok sam ja isao u skolu?
A gdje si ti bio i kakve sim nade/nagovještaje davao da ih želiš ;) Da jesi možda bi i brkove omastio tko zna.
Ako je koja nosila minjak vise sam vremena provodio pod klupom "dohvacajuci olovku" nego prepisujuci sa table. Ako to nije dovoljno onda ne znam sta je!hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Praktična naobrazba u prirodi.
...pokušavam se sjetit zgodne profesorice tokom tijeka školovanja...i, božemeprosti, spade knjiga na melihu alić...i nije baš u kategoriju "zgodna", al daj šta daš...btw, sad kad me sandžo "dofati" ograjso sam :))
Drug počeo si "vrdati", odluči se između "tokom školovanja" ili "tijekom školovanja", ...i je li bila profa i diš.
...kenny, meliha je bila privlačna žena, radi se o prvoj polovici 80-ih godina...izdvajala se u masi bezličnih... ..drugovi, ja to dvojezično, da ne moram titlovati :)) ...bila je profa u moj vakat.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ovo je prava životna škola....:)
Mogu podnijeti što živim u korumpiranoj, siromašnoj, primitivnoj i zemlji bez perspektive ali što se nisam školovao u zemlji ovakvih profesorica, nikad neću prežaliti...
U njih je mati znala da se one drogiraju
Kod ove dvije je vazila ona teza bolje je gram prakse nego sva teorija, i radi toga ih treba nagradit a ne kaznit, mislim nema smisla, jos je jedna oralno prenosila znanje cemu optuzbe ;)
mogu proc
Američki obrazovni sistem je ozbiljno ugrožen nedostatkom kadra... :))))))))