Nakon dugogodišnjeg angažmana
23
Dva prijatelja BiH odlaze iz američkog Senata
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nama su pravi prijatelji Muslimanska braca iz cijelog svijeta a ovo su samo Zapadni placenici koji za velike Bosnjacke novce kazu par lijepih o nama i to nam naplate milione!
Kad su nam ova dvojica prijatelji, pocinjem dovoditi u pitanje pravednost ove drzave.
O čemu Vi pišete??? Ovo su ljudi, koji su nanijeli neprocjenljivu štetu BiH!!! Dva najveća "freemasona", a Vaša redakcija nanosi štetu u informisanju javnosti... Ili ne znate o čemu pišete, ili radite za njih....drugog nema.
-servi....smrde..!
@koleBG .....e yebiga kole izda te ono "če".... al' nema veze slazem se sa napisanim.
Tri su osnovna nacina kako ce se u BiH mijenjati ustav i ukinuti entiteti: Prvi i najbrzi jeste podrzati koaliciju NVO 1.Mart i tako vec na izborima 2014. dobiti 5 poslanika iz RS koji ce djelovati i glasati probosanski. Iskreno se nadam da ce ovaj nacin proci i da nece biti potrebe za drugim ili trecim nacinom. Drugi nacin bi potrajao malo duze a to je sacekati presude za genocid i udruzeni zlocinacki poduhvat Mladicu i Karadzicu pa na medjunarodnom sudu pravde i kod medjunarodne zajednice pokrenuti postupak za ukidanje tvorevine RS nastale na genocidu i etnickom ciscenju. Treci nacin tzv. nacin Zapadne i Istocne Njemacke, on bi trajao najduze a vec se na njemu i dosta odmaklo a to je da se RS ukine sama od sebe da bankrotira i krahira ekonomski i politicki. Vec danas vidimo u kakvom je stanju privreda, zdravstvo, skolstvo i svi segmenti drustva u RS, da je sve pokradeno i opljackano a narod gladan itd itd
Izvinite Hrvati , Bošnjaci i Albanci što smo napravili agresiju na vašu zemlju i ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slepo pratili Miloševićevu politiku, pogrešili smo što smo sve ratove vodili van Srbije i zato nam izvinite u ime svih Srba i stidim se svega toga! Izvinite bračo još jednom i nadam se da će jednom zauvek mir doći na ove prostore i da ćemo svi Srbi živeti u zajednici sa drugima i da če Srbija pomoči za odštetu nanesenu vašim narodima! Lepi pozdrav Bošnjacima, Hrvatima i Albancima!
Vidi se da je ovaj Lieberman pravi N.A.C.I.S.T.A Y.e.b.o.ga onaj ko ga je doveo u Senat.....
NATO CLAN ili NATO PLAN o prosirenju
veliki prijatelji.
Ovi fašisti, nisu, niti će ikada biti moji prijatelji !!! Moja brača i prijatelji su Srbi, Hrvati, Slovenci, Bosanci, Makedonci i Crnogorci !
Joj sad smo ga naj.b.a.l.i ...sve ce nas pobit sokci i vlasi LOL
ajde sad vanjskopolitički analitičari par teorije zavjere nabacite, a poČetnici i ustašice malo anti-BiH mržnje izbacite
nam je ovakav prijatelj kakav li je onda ne prijatelj?nemamo mi u americi prijatelja 100%
...pošto senator ovih dana ?...pita pakoli imal' popusta na količinu...