Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sigurno neki ljubavni trougao
Jos jedna vjest antiislamska sa pokrivenom zenom na naslovnoj slici...znaci opet ti Muslimani napadaju, ubijaju, cine nerede... dva teksta na dan minimalno koja ocrnjuju muslimane
SAd će presuda za terorizam, jer oni (amerikanci) pišu optužnicu a bijeli policajac kad udavi crnca ili ispuca 16 mertaka u njega to je iz patriotizma. Zanimljiv zakon ..
Bagra arapska,jeli ono arap to odah treba dati Izraelcima da mu sude.Ljudi pametni znaju kako se sa stokom postupa.
vijest je interesantna kad musliman-ka ubiju vlaše i moraju da je objave svi portali inače.....
Ne znam šta se nalazi u glavama ovakvih ljudi, ali šteta što zbog ovakvih najviše trpe oni muslimani i muslimanke koji nose bradu i nikab a koji ne razmišljaju isto kao ovakvi.
dobro je prepoznase jbo te
Vijest o Arapima i njihovim ubijanjima br.999 Nove vijesti ocekujte sutra poslije 7 ujutro. Hvala lijepa.Vas Klix.