Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pade nisko ovaj hadžija. Sada će kupati usrane starce.
Gospodin
u centru za stara lica..mislite među svojom rajom xD
Cantare Berlusconi, prostitution story. His libido running country, taking all the glory :)))
kad ce ovako nasi politicar odradjivat kazne?nikad.pa ovako su i u hrvatskoj neki ministri morali da rade u javnim kuhinjama i da gule krompir za kaznu,i to oni pokajnici.a kod nas niko nikad nista nebiva kaznje a tolike afere.pa samo se sjetim one sa vozovima koji su skupo placeni a sina za takve vozove nemamo.i niko da odgovara za to.
jesi gledo juce vijesti... ona 2 sto su silovali onu hrvaticu...pa kao neki njihov sef iz policije zvao Komsica i trazio da mu ne progone vise zaposlenika kao eto ON JE PRIZNAO DA JE SILOVAO- ali DOBAR JE ON MOMAK pa kao eto mozel se to kako pod tepih na racun njegovih nekih usluga! :-D
fali bosni jedan uskok
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izvesce on i tu Bunge bunge..!
Hohstapler i kriminalac, kakav kralj. Zato i jesi kokos.
ma pričajte vi šta hoćete al silvio se dobro drži za svojih 77 godina. Nema ni jedne sijede
silvio je pun plastike i botoksa
Harizmatični lideri Rima od Cezara do Musolinija su dizali ruku u zrak. Jedino Berlusconi to nije radio. Dizao je nešto drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)