Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje plastičnih flaša, nigdje kesa! Ova voda im je čišća nego kod nas inače što protiče rijekama (čast rijekama - izuzetcima). Ljudi se brinu o tigrovima, kod nas niko ne brine ni o ljudima!
Boga mi vise nije rijeka presla Prag sad je do krova doslo:D
U Češkoj problemi ... zdraaaa''''ooo
Cesi su najveci ateisti u Europi, i treci u Svijetu. Neka im malo za opomenu...
hah, a sta je bilo sa 200.000 indonezana prije 10-ak godina
Svaka nacija je imala prirodnih nepogoda u proslosti, ali nijedna nije se vise distancirala od Boga nego Ceska. Krscanska zemlja od 7 stoljeca, a sada se vrnjose. Umjesto da im zazelim sve najgore, zazeljecu im da se vrate Bogu
A homo sapiensi još uvijek smatraju da su ukrotili prirodu i da su jači. Interesantno je da su još uvijek, bez obzira na sve prirodne katastrofe, koje su sve učestalije i razornije, profit i želja za gomilanjem materijalnih bogatstava osnovni pokretači zbivanja u ljudskom društvu. Dokaz da smo preglupi da još dugo opstanemo na ovoj planeti.