Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako i treba
Zivjela uganda. Sasvim normalno.
Adolfeeee, treb\'o si ih davno poslati na \'\'tusiranje\'\'
Vidi ih,ko Beneton....meni su bas simpa sta ste se navadili na ljude,ne ulazi u vas s**ak
cuj u africi ima normalnih ljudi, a to citanja ovog teksta si mislio da nema. . rasisto uk.en.jani, jos se tu javljas. .mo.ro.nu. .
nadimak, jesi li ti gay, ne sikiraj se ako jesi. . a vjerujem da jesi. . gay is ok.
trebamo se uglrdati na njih
Ah, oduševljen sam, i u Africi ima umnih ljudi, šaljite neke \'vamo! Bravo
Da, da... U situaciji kad imamo najviše nepismenih u Evropi, najgori životni standard i najgoru ekonomiju naša najveća briga treba biti to ko se s kim j.ebe?! Vidi se da nismo daleko od Ugande... u svakom pogledu!
Da nam nema ovih stranaca mislim da ni naša zemlja ne bi bila nešto drugačija od Ugande :(((
YESSS! Znači da na ovom svijetu ima još pravih kršćana. Jedva čekam da krenu hapšenja. Zašto žaliti te bolesnike? Mislim da bi to išlo i kod nas da nema EU. Dodik je otvoreno rekao šta misli o pe.derima a i vehabomrsci iz Federacije su manje-više za to.
@vau Ja ne mislim da je ovo smijesno. Vise je zalosno.
HAHAHAHAHAHA, aaaahahahahahhahahahahahaha!!! stvarnosvega ima na svijetu, za nepovjerovati. inace, Uganda je visokorazvijena drzava koja ide u korak sa savremenim svijetom i naukom, jelte? a za silovanje tamo ne dobijes vise od 4 godine (provjereno). (imaju li uopste struju? hahahahahahaha!!!!)