Slavlja, priredbe i svečanosti
0
Dolazak Božića razgalio srca vjernika širom svijeta
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjeruj mi da ni za Bajram nisu bili nista bolji komentari!! A ni tvoj komentar nije nista bolji.
STOKO NEMOZETE NI NA BOZIC DA NE VRIJEDJATE ZIGG HEILL SRETAN BOZIC crknite vehabije
Iskrene cestitke svim katolicima povodom nadolazecih Bozicnih praznika uz zelju da ih provedu u sto boljem zdravlju i raspolozenju.
Igy 24.12.2010. u 22:09 Dakle,Božić za koji sat slave i u Danskoj,Švedskoj,Islandu gdje Katolika nema na mapi ,a slave i mnogi u SAD-u,Njemačkoj,Iraku,Indone ziji,Južnoj Africi.....a nisu Katolici,pa pitam urednike portala,ko su ti ljudi? Izvini ali mozes li mi objasniti sta si htjeo/la reci sa ovim.
Dakle,Božić za koji sat slave i u Danskoj,Švedskoj,Islandu gdje Katolika nema na mapi ,a slave i mnogi u SAD-u,Njemačkoj,Iraku,Indoneziji,Južnoj Africi.....a nisu Katolici,pa pitam urednike portala,ko su ti ljudi?
Svima koji slave sretan Bozic!
@hmmm Bar nisu toliko zatucani kao vi koji slijedite tu najopasniju pošast današnjice.
When they say christmas, We say business.
Vi sa sarajevo-x ili ste potpuno nepismeni ili se pravite nepismeni... Bozic 25 decembra ne slave samo KATOLICI, nego slavi vecina krscana medju kojima su i protestanti i pravoslavci (Grci, Rumuni i jos neki) Nije za vas novinarstvo nego hutba i mejtef...
nije to nista, idi na google pa napisi christmas s.e.x. :)
Koliko su katolici zalutali i daleko od vjere.... Napravili su od vjere cistu komercijalizaciju