Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bashar al-Assad Nafurani Mali (Novi Profil) :D
Nedaj se Bašare..
KEMO glupane covjek brani drzavu od Zapada. Isto je radio i Gadafi ali ga cigani smaknuse pa sada placu sa starim nacinom zivota gdje je sve BESPLATNO.
eto predsjednika i govana
;)
:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Selo gori a baba se češlja!
Umjereni BiH muslimani podrzavaju Basara, BiH Vahabije ginu u borbi protiv njega, a domaci cetnici su dezurni krivci za sve pa i sirijski problem. Gdje to ide BiH???
A kakva li bi bila Titina mašinerija propagandna da je ovo njegovo vrijeme, aaa?
U sukobima u Siriji, istina je negdje u sredini. Zapad uziva u svemu tome, podrzava "oslobodioce", "ustanike" a iste te naziva teroristima sa druge strane granice. Sirija je puna terorista i to onih bradatih koji se bore protiv Asadove vlade. A nema ni jedne vlade na ovom svijetu koja se nece boriti protiv onih koji su digli oruzije protiv te vlade. Amerikanci hoce da salju oruzje "ustanicima" a zamislite da tamo neka grupa pocne oruzanu borbu protiv vade!! Zbrisali bi ih sa lica zemlje, proglasili teroristima, kazali bi da imaju legitimno pravo da brane drzavu sto je potpuno tacno, pa tako i Asad brani drzavu sto njemu osporavaju. E pa gdje je pravda?? Najteze je jadnim sirijcima kojima su unistili zivote, buducnost, napravili milionsku rijeku izbjeglica...A da ne govorim o srusenim gradovima... unistenoj buducnosti. I kako zaustaviti to bezumlje???
Naslijedio državu od oca i još misli kako će da je ostavi svome sinu
asad pripada sekti u islamu koja ne daje zekat, ne poste ramazan i ignorišu druge Propisane obaveze. nikakvo čudo kad ubija vlastiti narod samo da bi on i sekta bili na vlasti.
sekta zvana Alaviti, samo kod nas narod misli musliman je musliman, a eto oni kao malo ''načitani'' čuli i za sunite i šite, a tek da čuju da u Siriji ima katolika i pravoslavaca više nego u Bosni i Hercegovini, ehh....
http://www.youtube.com/watch?v=uRQTZC3uNW4
podrška bašaru i sirijskoj vojsci. zgazite teroriste.
Te Sije i proruski rezimi ce otici prije ili kasnije. Sunniti ce prevladati jer su to pravi muslimani, a doci cemo mi glave i Rusiji a i Srbiji. Saka Cecena je Rusiju nalupala par puta, pa su pristali na autnonomiju Cecenije. Prije toga ste u Afganistanu izgubili rat, zbog cega se i SSSR raspao. Podrska sirijskoj opoziciji, braci Sunnitima, zgazite zlocinca, diktatora i prorusko-srpskog zlocinca Basara.
@bosnoslav Na kojim si ti drogama ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dok u Americi bukti siromaštvo i nezaposlenost, predsjednik "šminka imidž" na Instagramu: http://instagram.com/barackobama http://instagram.com/michelleobama
Boli ga, može mu se, polagano pobjeđuje i ponovo učvrsčuje svoje pozicije u Siriji, istovremeno tamani mudžahedine tek pridošle iz doline Bosne, pa ima razloga da i mi slavimo
Instagram i facebook ne znam koliko su u skladu s vjerom...
instagram i facebook je napravljen od zapada, protiv kojeg se oni munjevito bore, tako da imati profile na tim mrežama je neumjesno. osim toga najavili su da će napraviti islamske mreže, no i dalje vise po 'zlim zapadnima' pih....
pa reci ti meni što nije licemjerno što viču smrt americi i zapadu, a s druge strane imaju profile na takvim mrežama, još je fac. napravljen od židova...kao smrdi im zapad, a koriste sve zapadno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nikom nije do zore gorela