Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vam znaci "dobri samaritanac" jel to neka nacija
Detroit je osuđen na propast prije same ekonomske katastrofe. Ta predskazanja i najave su se očitovale i kroz popularne filmove...
@Mustrafa(ŽarkaMuća Objasni pa da i ja znam!
Jadan si troll-u
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Joj joj joj novinarcici, dali vi mozete napisati samo jedan tekst bez greski?????? Cesta je bila zatvorena nakon sto su se sudara. Muskarac koji je stao pomoci i njegov automobil.
@Slovenac Koji su ti jakom evi, cija je to repka???
uzas..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čim je psihički nestabilan nije musliman inače da je musliman naslov bi bio muslimanski terorista.
..ništa ja skont'o nisam 😂😂😂😂😂bolje da gledam onaj prenos dženaze iz Francuske..
Bio sam u tom regionu. Tamo je većina odavno pukla.
Samaritanac :) Rodila majka "načitane" Klixove urednike i prevodioce ! Koji svoj jezik ne poznaju dovoljno da bi znali kako se izgovaraju odnosno pišu određene riječi u maternjem jeziku.
nevjerovatno!
nije samo to, kompletan tekst je odradje. haman u google translate ili ga je pisao neki pripravnik...odron