Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su sumnjali na to,trebali su odmah poslije rata izvrsiti ekshumaciju i provjeriti DNK analizom.Iskreno,volio bih da ih negdje pronadju i da se lijepo zavrsi,ako su bili stvarno zrtve trgovine ljudima.
Ako se dobro sjecam njima je receno da su njihova djeca mrtva ali nisu rekli gdje su pokopani i šta je urađeno sa njihovih tijela.
Za amputacije sam siguran,medjutim za bebe ne bih rekao,.Mozda se tada kremiralo,ali u novije vrijeme sam cuo za neke koje su umrle pri porodu ali su ukopane.Zabranjeno je kremiranje u islamu koliko sam upoznat,opet tada je vladao haos.Sta se radilo ne znam i ne bih previse da se upustam u to.
Na ovo se dopuste komentari, na zene Visegrada takodjer, da bi se bolesnici mogli prepucavati Nek vi zato zakljucate komentare na Amru i Deena, jebem i vas i Amru i Deena
Joj jest otac pometo zareza :D
Ti bolesnici i ovakvi komentari diraju u zive rane zenama kojim su bebe umrle na porodu , to iskreno kazem jer se i meni to desilo prije 25 god.
Bas mi je zao nesto :( Ponadala sam se sretnom kraju :/
baš me briga džaba pročitah sadržaj
UKC Tuzla nikada nije bio niti ce ikada biti mjesto trgovine ljudima.Sramota da se ovako nesto veze za UKC Tuzla...
Zao mi ih je pravo bas se bore godinama da ih nadju...
Ne daj Bože nikome.
.........lijepo se nadati.......jer nada umire zadnja...........puno sreće.............
E jebi ga :(, svakakvih sudbina. Koliko se ljudi nadaju .... bas mi je zao.
DNK (Da Nije Komšijino?)!
nije u kost, u komšiju! :)