Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da je krajnje vrijeme da se cu toj državi počne vršiti kontrola rađanja
ljudi, niste svjesni koliko nas je na ovoj planeti. toliko trosimo da bi nam 4 ovakve planete bile jedva dovoljne. lijepo je to i jako humano sto se vi zgrazavate nad zivotima jadne djece i svaka miss svijeta bi se slozila sa vama. ali ne zaboravite da broj ljudi na zemlji raste eksponencijalno, a kolicina energije je ogranicena.
Povelja bosanskog kralja Stefana Ostojića (04. 12 1419.) U svojoj povelji Dubrovniku Stefan Ostojic, bosanski kralj, na kraju drugog i u trećem redu navodi da \"nasleđuje presto od svojih roditelja i praroditelja gospode Srpske\". Povelja bosanskog kralja Stefana Tvrtka Drugog (02. 03. 1433.) Prevod prva dva reda (velika i mala slova): \"U ime Oca i Sina i Svetoga Duha Amin. Mi gospodin Stefan Tvrtko Tvrtković po milosti Gospoda Boga kralj Srba (jedina etnička odrednica u intitulaciji), Bosne, Primorja i Humske zemlje (intitulacija po oblastima - zemlje kojima vladar vlada ili kojima pretenduje da vlada).\" Ista titula se pominje na dnu povelje.
moram vjerovati? i sta onda i ako vjerujem? moram pomagati do unedogled jer populacija raste eksponencijalno. to je kao kad drogerasu dajes kredit da si kupi jos droge!
kakvih sve papaka ovdje ima na ovim komentarima pa to je za nepovjerovati SIT GLADNOM NEVJERUJE, vazda bilo trebalo bi da se stidite papci jedni!
Chris Evans kupio Ferrari za 14 miliona eura...
sta fali viktoriji, meni je bas dobra! ili si ti ljubomorn/na..
DA NALETI VIKTORIJA BEKAM. TRENUTNO JE U SHOPINGU, KUPUJE CIPELE (VEĆ 2000 PAR), CIJENA MIZERNA (1500$)... DABOGDA JE SVAKE NAŽULJALE
i? u cemu je problem? svak ima svoju zivotnu filozofiju i pravo odabira, ali nema pravo kriviti druge za posljedice svoga izbora.
Evo recepta za muslinave kako da zive plus magija islama
ovdje je suvisan svaki komentar,ali nakon procitanog teksta prvo sto mi je naumpalo kako je nama ekskluzivno kad jedna poznata osoba potrosi hiljade eura na skupa alkoholna pica,na luksuzna auta,garderobu i slicno,..zalosno zaista,..jadna djeca:((((
@Humanist koja si ti provala.
Jako je zalosna ova situacija ali sasvim normalna u nekim dijelovima ovog svijeta. Ipak ima jedna pravda u svemu ovome: Bogat ili ne, isto te ceka kao sve ostale na kraju: SMRT!
nemogu da vjerujem da ovakvih .ranja ima, da roditelj osudi svoje dijete na patnju...ako nisi sposoban da hranis zasto dijete predati patnjama bolje da ga nema @@sggh nije bitno dali se covjek prepusta sexualnom uzitku, ali treba znat kad treba reci stop (makar bilo najsladje tada :)) @? @sggh potpisujem
Da, a mi svaki dan bacimo po 1 hljeb najmanje i nama bi pet trebao rat da nas malo podsjeti jer smo zaboravili sve....