Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuga kad vidiš ovakve prizore.. neko godinama ne može imati djece, a sa druge strane monstruma na svakom koraku :'(
I ovo ti je jedan od dokaza da na ovom svijetu ima svega u izobilju, samo je problem što je - POGREŠNO raspodijeljeno . . . !!!!!!!
to je na zalost tako........neki bi bili tako divni roditelji brizni......a onda s druge strane bog daje djecu onima koji to ama bas nimalo ne znaju cijeniti.......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi smo mi ljudi, rijetko ko je ČOVJEK
Zasto? Jer je najteze u zivotu postati COVJEK.
Koliko njih tako skonča u Kini to sami Bog zna,porodi se u wc-u i pusti vodu ccc
Mislim da mogu imati samo jedno dijete a za drugo se placa drzavi oko 5.000 dolara ?
ovo je i zakon Kine doveo do ovoga, svaka porodica ima pravo na jedno dijete, a ako se drugo rodi, plachash ogromne poreze na njega... e sad, shto dotichna majka nije koristila prezervativ ili nije abortirala na vrijeme, ne znam. u svakom sluchaju jako gadan prizor.
Ruzno je sto cu ovo reci....ja Kineze ne mogu smisliti. Muce i ubijaju pse i macke,svako malo procitamo kako bace bebu u toalet. Iz principa uopste ne ulazim u njihove radnje.
ubijamo i mi krave i ovce pa nikom' ništa
9 mjeseci rastao u njoj, osjetila od prvih treperenja do jačih razigranih udaraca, rodio se živ i zdrav.. Pa ovo nebi životinja uradila, narkomanka glupa
srce jednostavno zaboli kada se ovo vidi
Tako malo i nježno biće, a veliki borac. Izborila se za život..:) Želim joj da postane predsjednica, u inat roditeljima koji je nisu bili vrijedni.
Iskreno.. i ja.
jojjj sta bi roditeljima radio... Jao jao jao!
Jadna majko dok neko plaća desetine hiljada dolara da bi imao dijete, idioti ih bacaju uwc... fuj
Prije nego što spasiš, slikaj se.
sta fali sto se slikao? nije opalio selfie, covjek budi svijest neogovornih kurvi!
Smak svijeta mora da pozuri!
ima uzeti u konzumu, friško ;))
..privlačim pažnju, vidiš da sam usamljen a ti , nema te danima
majku naći i kastrirati i objesiti javno.
i oca