Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super je sistem gdje dobije onoliko koliko si zasluzio. Bolje nego da dobiva neko ko nije zasluzio.
Je/bo te mis...
Sto tebe toliko interesuju Jevreji? Da nisi u kakvoj neonacistickoj organizacjii?
De jos koji komentar o Zidovima...
Pazi ovo ;-) Svi u odboru muslimani a pare kod gospodje Stajbauer ;-) http://www.bhtelecom.ba/1217.html Da je direktor kakav Rozenberg imo bi on mnogo vise od 8000.
A kod nas da Mujo zaposli Hasu ko svog pomocnika, kao sto je Ajzner zaposlio Kacenberga, Dodik bi nama reko kako Bosnjaci ugrozavaju interese Srpske. (i u svim drugim verzijama ) Kazu Oktobarska revolucija u Rusiji. Ma, sve je to u redu. Mislim bila nekakva revolucija u Rusiji pa valjda je normalno da se i zove po njima. Jedino sto je tu revoluciju diglo 95% Jevreja a u onih 5% valjda se mogo naci koji Rus. Bojim se samo da i Dodiku nesto ne urade iza ledja jer je i njegov savjetnik Jevrej. ;-)
I cudno nam kad direktor BH telecoma ima 8000 KM mjesecno!?
Ajd sad vi pogadjate sta je Dzefri Kacenberg ;-) http://en.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Katzenberg Itd, itd, itd,
A, prije njega je na celu kompanije bio Majkl Ajzner, koji je takodje Jevrej. http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Eisner Reko bi covjek da smo mi svi drugi nesposobni a samo da su Jevreji sposobni. Sta da se radi kad smo mi svi drugi goje, tj sluge koje je Bog podario Jevrejima.
Ne mogu da vjerujem da su clanovi upravnog odbora, koji su vecinom Jevreji, dodijelili svom covjeku pare. Jeverji su inace poznati kao stedni na parama. Valjda to kad treba dati drugima ali zato jedni drugima nemilosrdno dijele tudje pare. http://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Iger Radio ja za jednog Jevreja. Svaki petak eto ti njega u jutro sa nekakvim pecivima i kolacima za nas radnike. Lijepo je to od njega. Ono sto je trik je to da on to nije kupovo u obliznjoj pekari vec je vezio iha haj u jednu drugu pekaru koju je drzao drugi Jevrej. Kad covjek skonta, pametni su Jevreji.
Sistem gdje ljudi dobiju ono sto nisu zasluzili ili zaradili, gura seljacine da se krce. U drugim rijecima Socijalizam.
http://www.youtube.com/watch?v=pnI-YVpXoD8
pa Ta ce mu bonus :P hajd na kahvu
Svaka cast!
hljeba i igara...