Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemu 25.godina za pokušaj silovanja ,a u Živinicama za SILOVANJE MENTALNO ZAOSTALE MALOLJETNICE 1 - 3 godine, A PROFESORI SA PRAVNOG FAKULTETA ZA SEKSUALNO ISKORIŠTAVANJE SVOJIH STUDENTICA PROŠLI BEZ KAZNI. Ovo je razlika u pravnim sistemima .
25 godina? hahaha, e jest ga neko odradio. Garant je to Sakrozy nesto skonto ...
Barem moze dobiti 25 godina a ne ko ovi sto su dobili godinu do tri zatvora za silovanje one djevojcice...
covjek je potpuno nevin, nije on kriv sto mu je madjarski firaun namjestio \"francusku sobaricu\" da bi ga diskreditovao kao najozbiljnijeg protivnika na predstojecim predsjednickim izborima u francuskoj
nema veze sto skrece sa teme glavno je da se malo serucka ;)
izvini molim te ali profesori prava o kojima je ovdje riječ kao prvo nikoga nisu silovali, kao drugo nemaju nikakve veze sa gluhom bukovicom itd. skrećeš s teme totalno
@Sarajlija \"pa kakav bi to profesor prava bio da sam sebe ne može odbraniti na sudu...\" Možda profesor koji će ti kćerku ili sina s.ilovati i onda od r.eisa Cerića imati organizovanu odbranu i zaštitu u vidu divljaka iz Gornje Bukovice (kao što je organizovao odbranu hodže p.edofila)....ili će ti zaprijetiti SARAJEVSKIM LJETOM....
pa kakav bi to profesor prava bio da sam sebe ne može odbraniti na sudu i još da dozvoli da ga nekadašnji studenti koji su kod njega zanat učilii strpaju u zatvor, ili čak tužiteljica koja je kod njega ispite \"polagala\" ;)
@sarajlija Ma to je i Zlagumdzija umocio. Nego ga nakav Reks spasio
@Avdo . to te to boli Avdo mora da te ti je staru neko krresno neki Kirk Daglas pa si se razbolio
25 godina za pokusaj silovanj??? pa toliko za srebrenicu zajedno nisu dobil svi zlocinci ,,,, e jesu mu i smjestili ala selamet
@Tusanj Kao što napisah..PROFESORI SA PRAVNOG FAKULTETA......Dakle oni koji podučavaju buduće pravnike seksualno iskorištavaju svoje studentice pa zato i imamo sudije koji donose ovakve presude kao u slučaju iz Živinica. Razlika u pravnim sistemima Zapada (čitaj kapitalističkog) u kojem ne postoji društvena razlika (sobarica i direktor MMF-a) kao u ovom postkomunističkom koji je kod nas na sceni gdje profesor i pravnik sebi mogu dozvoliti ovakve gadosti. Lično poznajem pravnika koji je sekretar na jednom Institutu koji, kada se predstavlja, za sebe kaže da ima neograničena ovlaštenja (ma šta to značilo za njega za mene ima ovakvu posljedicu..umislio da ima ovlaštenja da radi šta mu volja.. i upravo se tako i ponaša).
@Sarajlija BRAVO!!! Svaka čast! Taman krenuh da napišem isti komentar!
@Sarajlija ako je tako onda treba tog Sudiju sto je presudio od 1-3,godine, njega treba silovati i vidjeli bi razliku u presudama.
Bravo, odlican komentar !!!
Najgore u svemu je da je direktor IMF-a vođa francuske \"ljevice\"?!?! Jadna sekularna republika može da bira između naci mađara, naci ćerke i direktora IMF-a.