Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja sve super dok ne pročitah ovo ima svoj brand, prodaje itd... Roditelji su joj genijalci, od malih nogu su našli pravi način da usmjere dijete i obezbjede mu lijepu budućnost.
nesto mi smrdi fishy u ovoj cijeloj prici...da li je mala vivien iskoristena od strane njenih roditelja da se pokrene milionski biznis i da se mama i tata brzo obogate na racun kampanje za aboliciju ropstva i male vivien kojoj je samo 9 godina i koja vidi samo dobru zabavu u ovom cijelom procesu?? ne znam.........
Rodjeni vodja! :-)
jao...lijepe porodice, lijepe dusice... buuhuuu i ja cu imati ovako pametnu djevojcicu, sigurna sam u to! :D
blago tebi, ti vec nasao tako nekog? jel postoji neki trik?
neshvatljivo?! veci covjek od milijarde drugih odraslih.