Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dati devetogodišnjem djetetu Uzi... Šta je očekivao pitam se...
Luxxxx, dobar komentar. Like od mene.
Lajk i tebi, iz dubine duše :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako da uce arapi djecu da pucaju adma bi bilo vidi uce teroriste,odma bi bilo bombardovanje.
Nisu mu bile zadnje rije: "Uredu, napunjeno je". Covjek kaze da je oruzje prebaceno na "Full Auto", sto znaci da ne puca po jedan metak, nego rafal.
uzi ga zguzi
Izbjegavajte nerviranja i incidente - koristite pistolj.
Nažalost, ovakvih slika svuda po svijetu ? Evo u Amerikanaca se to dogodi svako malo, svakodnevno gledamo "balavce" s kalašima po arapskim zemljama, djecu vojnike po Africi. Zadnja takva scena je slika dvoje djece s automatskim oružjem " kako slave primirje u Gazi " - kad vidim takvu sliku teško mi je povjerovat da će to primirje dugo potrajat. UGLAVNOM SVUGDJE IMA ORUŽJA, A GDJE GA IMA IMA I BUDALA KOJE ĆE GA DAT DJECI ???!!!
karma is a bitch
NIje greskom i treba budalu ubiti! Gdje ces davati djeci da se igraju sa oruzjem!
trema uhvati covjeka kada uzme mikrofon u ruke prvi put , a kamoli oruzje, a sta ocekivati od djeteta.
Među oči ga je pravo... ko Fikro Nusreta...
zamisli reakcije od djevojčice: "Mum, dad, what I have done, mum, dad, heeeelp"
GLUPI AMERKIKANCI SAMO IM JE ORUZJE NA PAMETI
Jadno dijete radi debila ce citav zivot imati traume.
Koja skupina kretena oko jadne djevojčice ??? Ludi roditelji, snimaju , kreten "ionstruktor" i na kraju samo jadno dijete ostaje s traumom koju mora nosit kroz cijeli život ????? Ovi Ameri stvarno pretjeruju u nekim stvarima ....
kamp za obuku budućih terorista...
Ja mislim ako daš bosanskom djetetu od 2 godine automat rastavit ce ga i sastavit za 30 sec jer u nasim genima se samo puca ocami
MA DEBILI MRTVI.......