Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima u Isfahanu dobre cuge kod Armenaca ne znam što su svoju brlju pili.
Ma ovo glasilo je izgleda u Zhidovskim rukama sto me uopce nebi cudilo.Bog!
Kad pisete onda dajte na znanje da u IR Iran ALKOHOL KONZUMIRAJU JEDINO i ISKLJUCIVO IRANSKI KRSCANI i DAJTE MOLIM VAS PRESTANITE PISATI LAZI. Bog!
Jesu li umrli ZBOG ili OD neispravnog alkohola? Ako je ZBOG, onda je moguće i OD TROVANJA, ali i od NEČIJE OSVETE JER SU IM PODVALILI NEISPRAVAN ALKOHOL. I kako alkohol uopće može biti NEISPRAVAN? Šta to znači? Pokvaren? Star? Ili pomiješan s nekim drugim supstancama?
Eto taj Habibi zna,mora da zna da ništa nezna,eto to je Habibi
znaci nista od depilacije, a u p.m. :-))
Habibi je rekao da je smrt zbog konzumiranja alkohola \"najgora i najružnija smrt za muslimana\", pa zato prelaze mahom na heroin.
Svi muslimani koji piju alkohol, slusaju zabavnu muziku, depiliraju se, koriste tvornicke mirise, dozvoljavaju zenama da su otkrivene, oponasaju zapadnjake (kjafire) nisu pravi muslimani!
šta će im slika Teherana kad piše da se trovanje desilo u Isfahanu
AA, ovo mora da je greška, pa Iran je Savršena Islamksa republika u kojoj nema pe.dera, lezbejki, lopova, pros.titucije..
Sta ce sad ? Nece ih valjda objesit mrtve :D
Habibi je rekao da je smrt zbog konzumiranja alkohola \"najgora i najružnija smrt za muslimana\". Trebali ste napisati: Habibi je rekao da je smrt zbog konzumiranja NEISPRAVNOG alkohola \"najgora i najružnija smrt za muslimana\",
Kako su ovo vijesti postale tako jadne ? Bitno da se spomene Islamska država i alkohol u istom naslovu, a to što svaki dan umiru milioni ljudi zbog gladi i ostalih sranja to nikog ne zanima. Bitno da je u Iranu neko umro od zabranjenog alkohola.