Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevidim zasto Ukraina nebi uzvratila Rusiji napadom na njenu teritoriju jer su u ratu, ali je isto tako jadno i kukavicki pored toliko vojnih ciljeva gadjati civine. Doduse imaju mentore koji ih uce kako sto prije da uniste Ukrainu, jer je cinjenica da ce odmazda biti velika. Jos dok utvdrde porijeklo rakete nije iskljucena linija Varsava, Berlin, London u skoroj buducnosti nazalost.
Ukraina već odavno napada ciljeve po ruskom teritoriju. Do sad su to sve vojni ciljevi bili. Ovo je osveta za jučerašnji napad na Kiev, gdje zu Rusi stambene zgrade.
Koji vojni ciljevi ? Dva aerodroma i 15-20 stambenih objekata ….
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Rusi su juče nasumice pobili 40 civila po raznim djelovima Ukrajine i srušili i zapalili nekoliko stambenih zgrada, porodilišta, itd. Ukrajinci su KONAČNO krenuli malo da im drndaju civile, malo jače, dok Rusija OD SAMOG STARTA to radi Ukrajini i to širom teritorije Ukrajine.
Samo se rokajte idioti,navukli vas ameri i britanci ko mlade majmune,vratili su Rusiju 50 a Ukrajinu 200 godina nazad.
Samo rusi imaju pravo ubijati
Cifutski napad
Možda će ovim konačno i posljednjim mulcima postati jasno da je ovo potpuno isti fašistčki režim koji je do jučer bombardirao muslimane u Afganistanu, Iraku ili Siriji, danas bombarduje Ruse u Ukrajini i opet muslimane u Palestini. Taj isti režim će vam opet sutra opet uvesti Coronu, maske i biološki rat čim bude mislio da je dovoljno jak.
Ukri gube na bojnom polju a Rusi ih ubise po vojnim ciljevima... O cemu vi pricate? Jos sad kad Rusi pojacaju, bice kuknjave
Ukrainci ne bi trebakli gadjati civile, ne zele valjda biti ista G kao rusi
normala
Da bi se u potpunosti shvatio ovaj rat, treba poznavati istoriju od završetka II svjetskog rata pa naovamo i odnose USA i SSSR-a. Raketne baze u Turskoj i Italiji, Kubansku krizu, Zaljev Svinja, kompletan Hladni Rat, stvaranje NATA i Varšavskog pakta, Koreju, Vijetnam, Laos, Afganistan, i mnoge druge sukobe. Ovo je samo nastavak rata između te 2 države koji se kao po običaju vodi na tuđoj zemlji.
Razumjeti kadhati Moskvu, pogotovo vojne ciljeve, ali "Belogord" i to po civilima? Ovaj rat više nema smisla, ovdje se ne radi o oslobađanju Ukrajine, već jasna provokacija Rusa da krenu jače i žešče da cijeli svijet skrene pažnju sa Palestine i da Ukrajina opet dobije bilione. Kako se sve fino ovo zabiberi kada treba.
Samo treba vracati istom mjerom. Ruski teroristi ne razumiju drugaciji jezik.
I tako dok Rusi posteno udaraju po vojnim ciljevima, Stejts i UK hrabre Ukrajince da udaraju po civilnim objektima. Ista zcionisticka taktika od Bliskog istoka, Iraka, Sirije... Najzalosnije je sto ce sada Ukrajinci ,,doboti po glavi,, a pravi krivci ce nastaviti da siju haos i zlo po svijetu po komandnoj liniji XATO- Stejts- Aszrayil...
Evo odmah ovih srboruskih botova što ih brine situacija u Palestini
Razlika ratovanja Rusa i zcyjonhista: https://www.klix.ba/vijesti/svijet/iz-rusevina-gaze-spasioci-izvukli-zivu-bebu-majka-i-sestra-joj-ubijeni/231230083
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nakon genocida u Gazi, ovakve vijesti nemaju smisla.
Ma samo sa vnago istom mjerom po gradovima. Da osjete kako je. Da smo mi imali tu mogucnost sve bi drugacije bilo.
I sta sad. Za novu godinu Putin saspe malo raketica na Kijev i nikom nista.