Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet mi nije jasno sto se ljudi ubijaju na ovakav nacin jesi islamista ili neki pokret pusku u ruke i bori se kosto su se borili hiljadam godina unazad sa kopjem i strijelom i zauzmu selo i opet nisu ubijali zene djecu i nevinee.,
Ekstremisti su karcinom islamskog svijeta. Nema gorih osoba od spodoba koji misle da su s nebom svezali.
ne seri jamesudin, ni krscani se ne pridrzavaju Biblije ni Zidovi Tore, i oni uzimaju samo onoliko koliko im pase,a vecine toga presute ili ne raspravljaju o tome.Vjerskih propovjeda i propisa se moze jedino drzati Svetac,ali takvog nema na Zemlji.
samo je pitanje dana kad ce nase vehabije to isto nama napraviti...ne bojim se ja za Srbe i Hrvate,nece oni na njih,vec na nas Bosnjake, jer "islamistima" primarna meta su muslimani koji nisu pod njihovom kontrolom "da se nauce pameti"
Jao uzasa
doslo je vrijeme za PRAVI smak svijeta ...
I jel ove plaća Amerika i Izrael? Samo naprijed Ameri sravnite sva talibanska govna na bliskom istoku sa zemljom.
Kakvi su ovo monstrumi, ccc. Citam danas, ona Imperija Zla, poznatija pod nazivom "Islamska" drzava, objavila kako se njihovi vojnici moraju ponasati prema zenskim robovima, kad ih smiju udarati i kako, pa kada smiju spavati sa zenskim robom prije nego li je jadnica usla u pubertet (kaze kada "primjetis da je spremna"), da ne nabrajam dalje, pozlilo mi bilo...
Ko zna ko je prvi počeo
Život, djeca, škola...ne vrijedi, nema dovoljno riječi da se bar pokuša opisati ova tragedija koju su napravili poremećeni umovi. Šta će ovo riješiti? Koja je poruka - ubijajmo djecu jer tu najviše boli? Zlo rađa zlo. I još veće zlo.