Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čeka se zajednica Francuza u BiH da izađe na ulice :D
pa koliko arapa im se nakačilo na socijalu nije ni čudo što su skrenuli desno
Koliko su Francuzi porobljavali, krali i pljačkali dok su bili kolonizatori nije ni čudo što im se sad sve vraća pa im je reprezentacija crna, još malo će i predsjednik bit Arap.
i sad ce bosanci da popadaju od komentarisanja na temu izbora u francuskoj...
Kako su to Socijalisti dozivjeli kada su uzeli Pariz, sto vise vrijedi nego svi ostali u Francuskoj. Pariz po prvi put ima gradonacelnicu!!! I kakvim se to piljarskim racunicama dolazi do 38% i 47% ?!?!
Desnica ce zavladati ove trebe sponzoruse ne daju ako si kokuz,a mi sve kokuz do kokuza..
oko 3 miliona nerdanika je u francuskoj, a problem nije toliko sto je desnica pobjedila nego sto ultra desnica koji i ne kriju da mrze strance
i kod mene pobjeđuje vazda desnica :D
Vodi i desnica često kod gotovo svakog tinejdžera :D
i kod mene je desnica u velikoj prednosti,dominira uglavnom :) :)
Ovi francuzi su smeche samo takvo,prakticno otvoreno podrzavali koljace u ratu u Bosni sto ni rusi nisu radili.
..jel radivojević?
najjaca je desanka...
Nazalost, u uslovima krize u najsirem smislu te rijeci podrsku vrlo lako dobijaju jeftini populizam i demagogija. Ipak, ljevica je bolja. Ljevica je sloboda, bratstvo i ljubav.
brate ti si ped*r.,da ne uvrijedim gay populaciju
Moze li se ljevicarska ideologija slobode, tolerancije i "uvazavanja razlicitosti" izboriti sa ljudima koji zloupotrebljavaju te slobode i zive za dan kada ce ukinuti "ljevicu"?
sad bi se trebali katolici iz bih ugledat na bosnje i onda i da oni velicaju pobjedu desnice u francuskoj jer su i oni katolici.jel tako bosnje moje pametne?
francuzi ..dodjite i oprasite nas u guzicu da i mi postanemo francuzi a ne turci
Ne možete postati nešto što jeste.
Desanka Šakić vodi u Francuskoj.:D