Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... ja budale tobe jarabi.... Pa Mendela i JESTE glavni krivac što bjeli rasisti koji su stolječima pljačkali crnce NIKADA NIŠTA ukradeno nisu vratli, naravno "osim" prava crnaca da imaju JEDNAKO pravo glasa sa onima koji su ih pljačkali....
Naravno Klix, u svom stilu, kao svaki ozbiljni news portal piše naslove iz konteksta...
Za sledeci put Naslov "Desmond Tutu: Svojim bi rukama ubio Mendelu" Podnaslov "Samo da ne gleda sta rade od njegove zemlje"
Koji senzacionalisticki naslov presmijesno.
Anglikanci su inace sekta koja je se odvojila od krscanstva.
Ne može se reći da su se odvojili od hrišćanstva. Izašli su iz sfere uticaja Rimske katoličke crkve. Anglikanska crkva se i dalje smatra hrišćanskom crkvom, kao što se i Pravoslavna, Katolička, Protestantska smatraju hrišćanskim crkvama. Anglikanska crkva nastaje nakon spora između engleskog kralja Henrija VIII i Pape oko nastojanja Henrija VIII da se razvede i oženi novom ženom.
Jesu po definiciji krscani ali su se odvojili od tradicionalnog pravca kojeg pravoslavci i katolici predstavljaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
E zgutim ti ga Tutu, ne laprdaj...
...i za tileta vrijedi isto...nakotilo se đubreta, nebi ga ni kuga utamanila...
commie oplodi me <3
Semsa opet si lokala? Jel hoces opet da po tebe pajserom dolazim?
Desmonde, ne smiješ to reći. Banovat će te nadri-admin.
HAHAHAHAHAHA
...ban jelačič? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)