Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je tako, oružje za masovno uništenje nikad nije nađeno, ali kako tu dvojicu razbojnika dovesti pred sud?
Da, treba, ali nazalost danasnji svjetski kreatori politike do sada nikada nisu odgovarali za zločine koji su oni pocinili. Da ne bi bili kritikovani kao za Afganistan, Irak.. oni indirektno razaraju zemlje Bliskog istoka pomazuci tzv.pobunjenike naoruzanjem. Ratovi su ogorman i moćan izvor prihoda, pa bivsa Juga je samo na naoruzanju godišnje ubirala oko 20 milijardi dolara u ona vremena i bila druga ili treca zemlja izvoznica (nisam siguran)...danas te cifre se broje u stotinama.. Bush i Blair su napravili odličan biznis svojoj zemlji i to je kapitalizam :(((
Već čitam kako ga gone za seksualno zlostavljanje dječaka u nekom sirotištu.
...jedini pop koga istinski poštujem...čudo je još uvijek živ...vatikan je uvijek znao kako da se riješi \"nepoćudnih\"...
bas lijepo sto si potego to pitanje zlocina i kazne; fino si reko na taj sud idu samo mali, siromasni i neugledni; znaci jos jednom zakljucujemo da su Ratko i Rasho bas ko i Roki i Rambo bili samo marionete u rukama velikih mracnih i pravo mocnih sila. kad ce bosanski muslimani, srbi i hrvati skontat da su njhovi djelati bili samo lutke na koncu, zombiji. kad ce te vise papci skontat da vas ne sljive ni erdogan ni putin ni papa, da ste fukara za potkusurivanje, vazda bili i ostali.
Nemogu vladari svijeta na sud,samo bijeda I mali idu tamo.želim Im dugu staros,tešku bolest...
Bravo Tutu! ti si Tito!!!
pope svaka ti čast
eh da je sreće
DRAGI BABO,VRATI NAM SE U BIH VRATI,CEKAJU TE BRACA ;OSTALI,MUSLIMANI,SRBI I HRVATI . . .POZDRAV HRNJICA
ovo nije ona kikica 100 knjiga koju znate, ona opasna....ccc nije ocammmmm
Sinoć sam odradio jednu Štrumfovku na Alipašinom. Dok mi ga je ona blanjala ja sam joj prst uvalio u pakaš. A onda kad sam joj razradio rupicu, analno sam je zadovoljio sa svojom belegijom.
pozdrav za kikicu 100 knjiga
sva.ka ca.st, pra.vi inte.lekt