Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jašta, ko i sadam što je...
ja ne znam sto ce mu uopste nuklearno postrojenje, dovoljno ima hemijskog oruzja koje koristi protiv svog naroda.
Kako se ovo sve fino poklapa........
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Baš mogu izdvajat pare za nuklearna postrojenja pored situacije u državi gdje sve gori na svakom koraku. Papci lažljivi.
cinjenica je da klix nije portal koji bi se nuzno trebao baviti istrazivackim novinarstvom pa ne vidim problem zasto pojedini to ocekuju. Klix zapravo samo prenosi ekskluzivne vijesti svjetskih agencija i to je to.Druga je stvar sto je narod na ovim prostorima ispacen isfrustriran opljackan i izmanipuliran pa sabijen u oprugu nacionalnih i vjerskih torova. Kao neki ventil za odusak pritiska sluzi mogucnost javnog komenta o svemu i svacemu i mislim da bilo kakva cenzura izrazavanja samo doprinosi gomilanju negativne energije i eventualnoj reprizi divljastva od prije dvadeset godina. Naravno ne treba dozvoliti ni javno pozivanje na mrznju i slicno ali uvodjenjem komentara pod imenom i prezimenom to bi se moglo umanjiti, kao i uskracivanjem prava za komentare onima koji to zloupotrebljavaju.
Jeb.. im diktator mater. Narodni predsjednik, a ne ko ovi naši.
Zašto nije na naslovnici danasnji masakr nad preko 2000 civila u Nigeriji. U svim novinama je negdje skriveno sitno. Kao da je 2000 ljudi sitnica.
suti i govori da si charlie. inace ili si ludjak koji opravdava ubistva ili si vjerski ekstremista. nema ti druge. (nadam se da osjetis sarkazam)
I u cemu je problem,problem je u ovakvim e novinama koje samo prenose misljenje i stavove kapitalistickozapadnjackog šljama kao nešto je bitno šta su oni rekli.Pa naša Jugoslavija je trebala dobiti atomsku bombu negdje oko 1991 godine i da mi ne bi bili u situaciji da im pariramo u svim segmentima života oni su nam fino smjestili zavadu i razdor .A vec godinama se pate sa Asadom pa im prvo trebaju mediji napraviti podlogu za djelovanje.Al nadam se da ce im se fino poceti desavati ovaj ebdo ili kako se vec zove malo cesce.
hahahahahahahahhahaahhahahahaaahahhaha dao im hemijsko oruzje pa ga nisu mogli napasti... sada lafo ima nuklearno... kazu isto da tamnu materiju posjeduje... a i vidio ja na google earth neko postrojenje. pise dark matter
"Predigra"za penetriranje demokratije :)))
A slijedeci mjesec ce biti hemijsko oruzje, pa ce da zavrse kao Afganistan i Irak.
......aaapći...glupost...haa!