Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha ovo je prejako xD kako bi bilo da sada muskarce umotaju u ove crne peskire kao sto rade sa zenama :D
Vidiš, sigurno i kod njih ima žena koje nemogu kontrolirati svoje gladno "biče" :) !
Nisam znao da su "novinari" ovog sajta prisustvovali ovom festivalu,u što sumanjam,a ako niste odakle ste onda prenijeli vijest? Ako ste je prenijeli sa nekog stranog sajta a ubjeđen sam da jeste kako onda možete potpisati kao svoju vijest?Zar to nije krađa? Nije ni bitno jel istinita ova vijest,ali puniti ovakvim stvarima rubriku vijesti iz svijeta jednog političkog sajta?Hehe Što niste prenijeli skorašnju vijest da je uspostavljena Islamska država u Siriji?To su prenijeli svi relevantni svijetski mediji.Zar tu mržnju prema islamu ne možete ni malo maskirati za "novinarski profesionalizam" kako to rade svijetski nevjernici?Pa smišljate ovakve gluposti želeći ugasiti Allahovo svijetlo,a svaku pobjedu muslimana pokušavate sakrit.Ali ovo je samo pokazatelj koje dno ste dotakli prenoseći vijesti "čiji su mišići veći i čiji je momak ljepši".Žao mi je što nemate papirnu verziiju zaslužili ste prvo mjesto u mom zahodu odmah ispred Avaza. :)
Inace,s obzirom na to u kakvom nam je stanju drustvo,mislim da nemamo nikakvo pravo da pametujemo i prigovaramo arapima
...tamo proćeruju lijepe, ovdje sposobne...mi svemu damo novi kvalitet :))
Zanima me sta su im napisali na pasosima hehehehe koji razlog protjerivanja:-)))
Bgm, arapi se ne mogu suzdržati k'o životinje. Ja kad vidim lijepu curu gledam, ali to ne znači da ću je zaskočiti k'o kakva životinja. Ali što džaba trošiti tastaturu na seksualne manijake kao što su arapi. Oni se uzbude kad vide golu šaku.
Kakva idiotska generalizacija
...tipično balkanska :)
NECU VISE NIKAD U SAUDIJSKU ARABIJU!!!
"jesmoo ludeee u u u uuuuuuuuu"...
Posaljte ih nama:)))
...prvo doručak, pa onda... :))
Uh, šuti, dobro je, mogli su silovati koga...
...jašta...njih 5-6 hoće a on k'o nebi :))
hahahah e odavno bolje vijesti ne procitah....
...usput...pa što i njihA ne zamotaše?
...yebem te bože...ako te ima...
Nemoš' doć' na red od Kačavende...
@shargija ...oplakah :))