Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ovo i nema vise opcija.
Daleko je Kirgistan, ali Rumunije i nije. Riješili se ljudi na sličan način svoje bagre, a sad su Evropa. Za nas Amerika!!!
Svi ste vi piz*e, niko od vas nema petlju da nesto slicno uradi, sve sto mozete je da se kurc*te preko neta i da se pravite face kad ste u gomili.... servilan dupelizacki narod.
Sta se ti pravis pametan, majmune jedan! Naravno da bi i mi trebali ovako da ukrotimo nasu bagru od politicara. Vidis da rade sta hoce i kako hoce znajuci da im niko nista ne moze i da ce majmuni poput tebe opet glasati za njih cim spomenu ugrozbu. Ciju ugrozbu? Tvoju majmune! A s Dodikom i ostalim ahbabima dogovore sinhronizirano djelovanje.
Jako dobro kazes ..... ocekivan komentar Pa ove nase kriminalce koji su napunili đepove austrijskim, slovenackim, hrvatskim (i ko zna jos čijim) kovertama bi stvarno trebalo kroz šake probacit. A nebi velika steta bila da neki od tih kriminalaca i oko izgubi. Mozda ti mislis da mi njih trebamo slavit. Da uzmemo zastave BIH i da stanemo uz trotoar a oni neka se voze u kabrioletima dok mi vristimo od srece i skandiramo njihova imena. Ja licno nisam nasilan ali bih rekao svakom ko ih polomi pozlatile mu se ruke.
PREKIPILO LJUDIMA
Pa uradi ti ako si mangup, pametnjakovic..vise nego očekivan kometar na članak...kako predvidljivo.Jah Baš je merak nekom iskopat oko, dabogda ga kopo svaki dan i doručkovo konju.
nema druge samo nasiljem
Ovako bi i mi nešta slično trebali uradit!