Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I njima su šiti krivi , ali najbitnije je da su crijeva na izvorima ukljucena i osigurana. Ode sve u francusku hehehh.. Hajde TALIBE sunijo objasni narodu ko je gadafi sunija bio hehehh pa ga je-ba-ste
Pravit ćete vi GADAFIJA od blata u svojim avlijama za koju godinu u znak sjećanja na neka DOBRA ali PROŠLA VREMENA !!!
@6666 ko to treba ? napušeni narod ? Ja sam ubjedjen 1 000 000 i jedan % da vam feudalci na vlasti nešto stavljaju u vodu za piće ili hranu.Ovako samo narokan narod se ponaša.Ko ovca pred klanje, nidje vezze niko niočemu nema.Feudalci ga vodaju na kaišu po želji gdje oni hoće.I ovce u toru bi blejale rekle nešto, učinile nešto al` u Bosni,narod narokan definitivno,nema drugog objašnjenja.Ne mogu da vjerujem da niko ništa ne čini a vlastodršci-mafija radi što hoće.
@ spori u bosni su se samo presvukli + fukara-kriminalci dosla na vlast kojoj je postenje i moral bila strana rijec.Vratio mi se rodjak iz dijaspore, dobio posao u roku od mjesec dana u Bosni.Oni koji su krvarili u Bosni,skakali po rovovima stopali cet.tnicke granate na prsa na birou za zaposljavanje.Imal pravde ? Za koga u rov danas ? Za ovu fukaru i kleptomane na vlasti ?
Ovako treba našu šestorku dok se ne dogovore.
Libija je demokratizovana i svakim danom sve više liči na Somaliju koja je ideal.
Tako i treba Pocetkom 1996 trebalo je iskljuciti politike sve ljude koji su bili u YU politici, cak i onima koji su radili u javnim ustanovama, policiji vojsci (zakljucno za krajem 1995) Manje bi bilo lopovluka, sigurno