Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta, kao zakon ce zaustavit pranje novca u zemlji koja je korumpirana od djecijeg vrtica pa do vrha drzave...Presmjesno!
Pa ne moze niko drugi da sredjuje tvoje dvoriste, i sada mozda imamo dobre zakone, ali se ne sprovode
Ne mogu vjerovat da se uopste moglo dosat preko 30 milja placat gotovinom. Pa to je skandalozno. Ova zemlja je onda bila raj za pranje novca. Podhitno ovo usvojit
pa pokradoše Boga oca ko fol u ime države , ko će ih zaustavit nego ovi Deytonaši što napraviše od gotove države ciganluk.
nema drzave jarane kad ti stranac određuje zakone lol, koji smo mi cuckovi
A po cemu to usvajanje zakona o sprecavanju pranja novca nije dobro?
Kupovina gotovinom do 30.000 je ok? Ajd ne prdi. Prodam auto 35.000. Ne priznaju ovjeru od notara. Poklopi se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li ovo kad dođete uplatiti par stoja na bankovni račun, a službenici se ponašaju i ispituju te kao da si zadnji kriminalac? Ili će ovo zaustaviti intelektualce i doktore bez radnog staža koji kupuju svoj peti stan za 6000 maraka po kvadratu.
Ukucaj seb na google i istrazi. Nije niko sluga da ode istrazit nesto i doc teb ovde servirat informacije na tanjir
Legitimni I kosać nisu još dobili glas trojke za ono što su dogovorili na sjelima u Bakincima i MO a i kad to dobiju oni neće podržati zakon o pranju para jer zaboga kako dalje da se radi.
Nek vam O'Brian usvoji zakon🤣🤣
Sta je sa opranim parana narko bosova tito i dino ???Znaju svi da su oprali milione preko nip stranke ,ujedno im i bili glavni finansijer stranke!?
I pored presude EU suda za ljudska prava u korist Slavena Kovacevica a protiv Covica, trojka gura Covicev aparthejd zakon koii je protiv EU presude i vrlo bitno demokratije. NS, SDP i NIP su fasisticke stranke.