Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sto se desava u Alepu je jedno 100 puta gore od ratnog Sarajeva.
Meni se najviše jučer svidjelo kada Dodik daje izjavu za tv a u tom trenutku začuo se ezan i to u punom jeku ne čuje Dodik sam sebe šta priča, Allahu Akbar
Registrovah se da prokomentarisem i ja ponesto al ovde stvarno ste divljaci i jedni i drugi i treci,svaki komentar je suvisan svi lijepo trebate na lijecenje retardirana stoko,toliko od mene
Ne ser'te , gowna vlaška! Vi ste četnicima dali i Sarajevo i cjelu Bosnu na izvol'te da kolju, čiste etnićki i granatama ruše džamije i gradove. Bosna je bila proba, jer ste poslije uništili i razorili još 4 muslimanske države: Afganistan, Irak, Libiju i Siriju, hebem li vam sjeme templarsko križarsko!!!
Uporediše Srbe sa IDIL-om xD
@serbdrinasloboda How yes no.
Međunarodna zajednica je danas izrazila zabrinutost povodom pokolja u Siriji od strane Assadove vojske. Hej, zabrinutost :O, da nisu mozda izustili i "ccc".
@Skorpioni Uredu je, Franz, gaziti i islamske teroriste i pravoslavne, takodjer, koje su Kacavenda i ostale pope blagosiljali da kolju po Bosni 1990-ih. P.S. Mislio sam da si nestao u onom pokolju ovaca koji se desio nadomak Sarajeva, a izgleda da si ti ranije smugnuo.
@Skorpioni Servi nestaju bijelom kugom. Za deset godina nestane 400.000 Serva u Serviji, a gdje su ovi van Servije, koji zive, ne na ivici, nego na dnu bureta siromastva. Ne treba vas niko puskom maknuti s lica zemlje, Bozija pravda vas tare, kmetu... A sad ga idi baci na Bali-bega.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)